تاکید رییس دانشگاه ایلام بر نقش دانشگاهیان در تحقق شعار سال

به گزارش روابط عمومي، مراسم آغازين روز کاري سال 1395 با حضور اعضاء هيأت علمي و کارکنان دانشگاه در جوار گلزار شهداي گمنام دانشگاه برگزار شد.

رييس دانشگاه ايلام: بايد دانشگاه را در اداره حرفه‌اي به شاخص‌ها نزديک کنيم و نمي‌توانيم به وضع موجود قانع باشيم.

دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه در مراسم آغاز سال کاري ضمن تبريک آغاز سال جديد به همکاران بيان داشت : آغاز سال 95 با پيام رهبري معظم انقلاب همراه بود که با تاکيد ايشان بر اقتصاد مقاومتي و اقدامات عملي براي تحقق اقتصادي پايدار و مبتني بر مزيت‌هاي داخلي و توان ملي همراه بود و اين بايسته در سرلوحه کار دولت و دانشگاهيان قرار خواهد گرفت وي با اشاره به اينکه در آغاز سال جاري تاکيد رييس جمهور بر ايجاد اميد براي تحقق اين رويداد مبارک و نتيجه برجام و انشااله برجام‌هاي اقتصادي و فرهنگي و نهايتا برجام اخلاقي همراه بود افزود: اگر در مسير برجام اخلاقي باشيم ساير مشکلاتمان مرتفع خواهد شد،دکترعلي‌اکبري با اشاره به ديگر مناسبت‌هاي آغازين روزهاي سال جديد ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، ضمن تبريک به بانوان همکارمان در دانشگاه ايلام اميدداشت از توان اين عزيزان در دانشگاه بيشتر استفاده کنيم.

دکتر علي‌اکبري با بيان اينکه دوازدهم فروردين روز جمهوري اسلامي از ديگر مناسبت‌هاي آغاز سال است،تصريح کرد: در اين روز مردم بزرگ ايران اسلامي با راي خود به جمهوري اسلامي بر آن مهر تاييد زدند و خواهان جمهوري اسلامي نه يک کلمه بيشتر و نه يک کلمه کمتر بودند رييس دانشگاه ايلام ادامه داد: سال گذشته باوجود مشکلات و تنگناهاي مالي از نظر وضعيت اعتباري و اقتصادي، سال خوبي براي دانشگاه ايلام بود و توانستيم خارج از بودجه دانشگاه اعتباري را جذب کنيم که در حقيقت تمريني براي اقتصاد مقاومتي بود.

وي با اشاره به اينکه در سال گذشته تلاش شد که احترام متقابل و حرکت مبتني بر برنامه نهادينه شود، خاطرنشان کرد: در سال جاري نيز همان رويه ادامه خواهد داشت که اميدواريم سال 95 سال تحولات بزرگ براي دانشگاه باشد چرا که در اين راستا 20 هزار متر مربع از فضاهاي فيزيکي در دست ساخت دانشگاه به بهره‌برداري خواهد رسيد وافزود بايد دانشگاه را در اداره حرفه‌اي به شاخص‌ها نزديک کنيم و نمي‌توانيم به وضع موجود قانع باشيم و نبايد فراموش کرد که مديران دانشگاه بايد در سال جاري مديران ياد گيرنده باشند.

رييس دانشگاه ايلام با بيان اينکه در طول چند سال گذشته به اندازه دانشگاه‌هاي هم ترازمان رشد نکرده‌ايم گفت: ما بايد در بين دانشگاه‌هاي هم سن و سال مان جا نمانيم که اين مهم نيازمند حرکت با برنامه است.

حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر شمس‌اله سراج، عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام نيز در اين مراسم در سخناني اظهار داشت: يکي از ويژگي‌هاي بهار، وجود هواي معتدل بهاري است و ما نيز بايد اعتدال را رعايت کنيم و با اشاره به اينکه در حديثي از پيامبر مکرم اسلام (ص) آمده است که انسان‌ها بايد معدن طلا و نقره باشند ادامه داد: اميدواريم سال 95 براي ما سالي طلايي باشد.

غبار روبي و نثار گل به مزار شهداي گمنام دانشگاه از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.