ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت برگزار می شود

ششمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت برگزار مي شود

دکتر امامي‌پور، مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از برگزاري ششمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت خبرداد.

دکتر امامي‌پور اظهار داشت: بخش نمايشگاهي ششمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي به مدت 3 روز از تاريخ 27 لغايت 29 ارديبهشت در محوطه دانشگاه برگزار خواهد شد.

وي افزود: انجمن‌هاي‌ علمي دستاوردهاي يک ساله خود را در  29 غرفه در معرض ديد عموم قرار خواهند داد.

مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اشاره به اينکه 40 انجمن علمي در دانشگاه فعاليت دارند بيان نمود: از تلاش تمام دانشجويان و بخصوص دبير ششمين جشنواره آقاي پژمان لطفي و کارشناسان حوزه فرهنگي تقدير و تشکر مي‌نمايم.