ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت فعالیت خود را آغاز کرد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم افتتاح ششمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت با حضور دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، مهندس مرواريد، استاندار ايلام، آقاي مالک خلف وادي، استاندار واسط، آقاي عبداله محمد، استاندار حلبچه،  رؤساي دانشگا‌ها و مديران بلند پايه استان برگزار شد.

شايان ذکر است طي دو روز گذشته مسئولين و مقامات  استان هاي جدار مرزي ايران و عراق و دانشگاه ايلام از دستاوردهاي يکساله انجمن‌هاي علمي دانشگاه بازديد نمودند.

دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه  در حاشيه اين جشنواره بيان داشت: اين جشنواره همزمان با روز جهاني ارتباطات با حضور استاندار ايلام و استانداران واسط و حلبچه عراق در محوطه دانشگاه ايلام آغاز بکار کرد.
وي افزود: در اين جشنواره 40 انجمن علمي دانشجويي دانشگاه ايلام دستاوردهاي خود در دو بخش نمايشگاهي و کتبي در زمينه هاي علمي، آموزشي، پژوهشي و فناوري را به نمايش گذاشته اند.
وي ادامه داد: جشنواره حرکت هر سال در دو سطح دانشگاهي و ملي برگزار مي شود و داراي دو بخش است که در بخش اول فعاليت انجمن هاي علمي در زمينه هاي آموزشي و ترويجي، تاليف کتاب، اختراع و کارآفريني مورد داوري قرار گرفته و برگزيدگان به جشنواره ملي راه مي يابند.
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام تاکيد کرد: بخش اول اين جشنواره با داوري فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي در محورهاي 10 گانه برگزار مي شود و برگزيدگان به مرحله ملي جشنواره راه مي يابند.
دکترشيرخاني اظهار کرد: بخش دوم جشنواره نيز شامل برگزاري نمايشگاه است و انجمن هاي علمي دستاوردهاي يکساله خود را در معرض ديد بازديد کنندگان قرار مي دهند.
وي يادآور شد: اين نمايشگاه تا 29 ارديبهشت ماه پذيراي علاقمندان است و در پايان از غرفه ها و انجمن هاي علمي برتر دانشگاه ايلام تجليل خواهد شد ضمن اينکه افراد برتر نيز به جشنواره ملي حرکت راه مي يابند و غرفه هاي برتر توسط کميته حمايت از انجمن هاي علمي بر اساس شاخص هايي از جمله شيوه غرفه داري، تبليغات و ارائه مطالب به بازديد کنندگان انتخاب مي شوند.
وي با بيان اينکه افراد برتر دانشگاه ايلام امسال در بخش نمايشگاهي نهمين جشنواره ملي حرکت که مهرماه سال جاري در دانشگاه باهنر کرمان برگزار مي شود، شرکت مي کند، افزود: سال گذشته در هشتمين نمايشگاه ملي و نخستين نمايشگاه بين المللي حرکت که در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد 2 نفر از دانشجويان  دانشگاه موفق به کسب مقام برتر شدند.

استانداران واسط و حلبچه عراق براي شرکت در جشنواره فرامرزي مطبوعات جدار مرزي ايران و عراق که در دانشگاه ايلام در حال برگزاري است به استان ايلام سفر کرده اند.