استاندارایلام:راه اندازی صندوق پژوهش وفناوری درایلام ضرورت دارد

درابتداي اين جلسه که باحضوراستاندارمحترم،دکترصادقي مشاور عالي صندوق رشدوشکوفايي کشور،رياست سازمان مديريت و برنامه ريزي استان،معاونت اقتصادي استانداري و رئيس پارک علم و فناوري استان دردفتر آقاي استاندار تشکيل گرديد دکتر علي اکبري رياست دانشگاه ايلام ضمن قدرداني ازمساعدت هاي همه جانبه استاندارمحترم از دانشگاه اعلام  داشت، که اين دانشگاه آمادگي لازم داردتانسبت به ايجادکارگزاري صندوق نوآوري و شکوفايي در استان اقدام نمايد.

سپس مهندس مرواريداستاندارمحترم ايلام اظهار كرد : صندوق نوآوري و شكوفايي كشور ظرفيت ها و فرصت هاي خوبي دارد كه در صورت حمايت از طرح هاي دانش بنيان و گروههاي پژوهشي و تحقيقاتي استان ، زمينه رشد و شكوفايي استان فراهم مي شود.
وي تاكيد كرد: اگر چه تشكيل پارك علم و فناوري و روند توسعه شركت هايي فناوري و دانش بنيان در استان دير شروع شد ولي در همين مدت دو ساله پيشرفت هاي خوبي در استان صورت گرفته كه اميدواريم اين روند رو به رشد همچنان ادامه داشته باشد.
مهندس مرواريد ابراز اميدواري كرد : ظرفيت و قابليت هاي ويژه استان ايلام در حوزه هاي مختلف كشاورزي، نفت وگاز ، صنعت و.. بايدد مورد توجه و حمايت قرار گيرد.
وي با تاكيد بر اقتصاد و تشكيل شركت‌هاي دانش‌بنيان و توليد علم و تبديل آن به ثروت خواستار توجه به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي استان و به فعليت رسيدن آنها از طريق حمايت هاي اين صندوق شد.
دکترصادقي مشاور ارشد صندوق نوآوري و شكوفايي  کشورنيز در اين ديدار، ماموريت اصلي اين نهاد را توسعه فناوري و اقتصاد دانش بنيان كشور اعلام كرد و گفت: شكل گيري، ايجاد، تقويت، گسترش و حمايت از شركت هاي دانش بنيان بخش خصوصي و تعاوني از اهداف شكل گيري اين صندوق است.
دکترصادقي با اشاره به توجيه و آشنايي صنعتگران و دانشگاهيان با كاركردهاي صندوق نوآوري و شكوفايي در استان هاي كشور از طريق اين صندوق تاكيد كرد: شوراي فناوري استان ايلام مي تواند با تركيب بخش خصوصي و مديران دستگاه هاي مرتبط از شركت هاي دانش بنياني كه نياز به حمايت دارند و يا شركت هايي كه با دانش بنيان شدن قابل حمايت هستند، پشتيباني كند.
وي همچنين برلزوم تلاش بيشتر مسئولان ايلام براي راه اندازي صندوق پژوهش و فناوري در اين استان تاكيد كرد و يادآور شد: راه اندازي اين صندوق از زيرساخت هاي لازم براي تسريع در بررسي طرح هاي دانش بنيان و پرداخت تسهيلات به آنان خواهد بود.
وي گفت: در اين زمينه با جمع كردن و عضويت نخبگان فناوري چه در قالب بخش خصوصي و دولتي، پارك علم و فناوري، دانشگاه، شهرك ها، سازمان برنامه ريزي و ديگر نهادهاي ذيربط مي توان اين مهم را عملي كرد.
حشمت اله عسگري معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار ايلام نيز در اين ديدار گفت: متاسفانه تاكنون از شركت هاي دانش بنيان در اين استان حمايت جدي انجام نگرفته است كه در صورت توجه مسئولان، قطعا استان به سمت روزهاي بهتر پيش خواهد رفت.

درپايان جلسه دکترصيدايي رياست سازمان برنامه ريزي استان ضمن اشاره به توانمندي هاي دانشگاه ايلام،مراتب آمادگي و برنامه ريزي سازمان را جهت همکاري با دانشگاه و صندوق اعلام نمودوخواستارسرمايه گذاري صندوق در طرح ها وبرنامه هاي اقتصاد مقاومتي استان گرديد.