جشنواره ایده های ثروت ساز برگزار می شود

جشنواره ايده هاي ثروت ساز برگزار مي شود

دکتر رضا يگانه، مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه در خصوص برگزاري جشنواره استاني ايده هاي ثروت ساز در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي عنوان داشت: مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه ايلام در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، در راستاي زمينه سازي براي تحقق دانشگاه کارآفرين و هدايت ايده هاي خلاق و نوآور براي توليد ثروت و ايجاد اشتغال مولد، با همکاري پارک علم و فناوري استان جشنواره "ايده هاي ثروت ساز" را برگزار مي کند.

در جهان کنوني پايه و اساس پيشرفت و اقتدار هر کشور، توسعه فناوري و استفاده حداکثري از ظرفيت نوآوري و اختراعات در جهت افزايش قدرت اقتصادي مي باشد و در همين راستا ايده هاي ارسالي به جشنواره ايده هاي ثروت ساز مي توانند در توسعه فناوري و رونق اقتصاد دانش بنيان و به تبع آن، کارآفريني و تقويت توليد ملي نقش بسيارموثري داشته باشند

مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه افزود: هدف اين جشنواره حمايت از ايده هاي کارآفريني، توسعه و ترويج ايده پروري، ايجاد روحيه ايده‌پردازي جوانان و ايجاد انگيزه جهت خلق ايده‌هاي نوآورانه و تبديل ايده به ثروت، است. برگزيدگان اين جشنواره از تسهيلات پارک علم و فناوري و مرکز رشد دانشگاه ايلام در مسير تبديل ايده به عمل برخوردار خواهند شد.

دکتر رضا يگانه با اشاره به اينکه نخستين جشنواره ايده هاي ثروت ساز در چهار حوزه صنعت، خدمات، سلامت و کشاورزي برگزار مي‌شود اظهار داشت:عموم مردم و به ويژه دانشجويان مي‌توانند جهت شرکت در نخستين جشنواره ايده هاي ثروت ساز ثبت نام کنند و هيچگونه محدوديتي در اين رابطه وجود ندارد همچنين علاقه‌مندان به شرکت در اين جشنواره مي‌توانند از تاريخ 28 فروردينماه تا 15 ارديبهشت‌ماه 1395با مراجعه به آدرس اينترنتي wif.ilam.ac.ir مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند، همچنين جهت دريافت پاسخ سؤالات احتمالي خود مي‌توانند با شماره تلفن 32234873-084 يا تلفن همراه 09189455685 در تماس باشند.

دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام، بنياد نخبگان استان ايلام، دانشگاه جامع علمي و کاربردي استان ايلام، دانشگاه پيام‌نور ايلام، دانشگاه آزاد استان ايلام، دانشکاه باختر و جهاد دانشگاهي استان ايلام حاميان اين جشنواره مي‌باشند.