دکتر نعمتی: از برگزاری ویژه برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه خبر داد

دکتر نعمتي: از برگزاري ويژه برنامه‌هاي هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه خبر داد

دکتر مصطفي نعمتي، معاون دانشجويي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي اظهار داشت: به مناسبت گراميداشت هفته خوابگاه‌‌ها برنامه‌هاي متنوعي از شنبه 25 تا جمعه 31 ارديبهشت ماه باهمکاري حوزه‌هاي معاونت دانشجويي و معاونت فرهنگي و اجتماعي در دانشگاه برگزار خواهد شد.

معاون دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه جشن هفته خوابگاه‌ها روز يکشنبه 26 ارديبهشت برگزارمي شود  افزود: اين جشن با حضور هيئت رئيسه دانشگاه  و دانشجويان عزيز از ساعت 21 با برنامه‌هاي متنوع و شاد در سالن آيت اله حيدري برگزار خواهد شد.

دکتر نعمتي افزود: بازديد رياست محترم دانشگاه از خوابگاه‌ها، انتخاب اتاق نمونه، برگزاري مسابقات ورزشي در خوابگاه‌ها، انتخاب سرپرستان نمونه و برگزاري اردو‌هاي دانشجويي نيز از برنامه‌هاي اين هفته مي‌باشد.