جشن میلاد انوار کربلا در گلزار شهدای دانشگاه برگزار شد

جشن ميلاد انوار کربلا در گلزار شهداي دانشگاه برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، جشن ميلاد انوار کربلا با حضور دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، دکتر غياثي، مسئول نهاد نمايندگي مقام ومعظم رهبري، دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و استقبال دانشجويان عزيز در گلزار شهداء دانشگاه برگزار شد.

در اين جشن دکترغياثي،  مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ضمن تبريک اعياد شعبانيه اظهار داشت: امام حسين عليه السلام با مبارزه و استقامت راه را براي ما ترسيم کرد، عاشوراي حسيني در شيعه حرکت ايجاد مي‌کند و مهدويت افق و سرانجام اين حرکت است پيروان امام حسين عليه السلام اهل مقاومت تا پيروزي هستند.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري افزود: حضرت ابوالفظل العباس عليه السلام علي‌رغم موفقيت‌هاي شخصي و حقوقي از راه و مرام امام حسين عليه السلام تبعيت کرد و خود را مريد ايشان قرار داد، امام سجاد عليه السلام در قالب دعا و رازو نياز حکمت و معارف ديني را در ابعاد مختلف زندگي انسان تبيين نمود.

اجراي مولودي، برگزاري مسابقه و اهداء جوايز از برنامه‌هاي ديگر اين جشن بود.