جشن میلاد حضرت علی (ع) دردانشگاه برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، به مناسبت ميلاد با سعادت مولاي متقيان حضرت علي (ع) و روز پدر جشن باشکوهي ازطرف انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام وباحضور رئيس دانشگاه ، اعضاي هيأت رئيسه و استقبال پرشور دانشجويان عزيز در سالن آيت الله حيدري برگزار شد.

در اين جشن باشکوه،دکتر شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ضمن تبريک ميلاد با سعادت حضرت علي (ع) و روز پدر با بيان ويژگي‌هاي اخلاقي اميرالمومنين علي (ع) گفت: ارزش هر فرد به انجام شايسته امور محوله بستگي دارد و هر کس در هرجايگاهي باشد بايد وظايف خود را به نحو احسن انجام دهد وشمادانشجويان عزيز و گرامي مي توانيد در عرصه علم و آموزش و عرصه فعاليت‌هاي فرهنگي زمينه تعالي خود را فراهم نماييد و اميدوارم باحضوربانشاط شمادراين عرصه هاشاهدرشدوشکوفايي دانشگاه ايلام باشيم .