امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه ایلام و دانشگاه فنی وسطی عراق

امضاي تفاهم نامه همکاري ميان دانشگاه ايلام و دانشگاه فني وسطي عراق

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، در پي سفر  دکتر ماجد حميد مجيد، رئيس دانشگاه فني وسطي و دکتر فرحان بنيه، رئيس انستيتو فني کوت به استان ايلام  تفاهم نامه‌اي  در هشت بند به امضاي دکتر محمد علي اكبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر ماجد حميد مجيد رئيس دانشگاه التقنيه الوسطي عراق رسيد.
رئيس دانشگاه ايلام در حاشيه انعقاد اين تفاهم نامه در سخناني بيان داشت: تبادل دانشجو و كارمند، انجام پژوهش‌هاي مشترك و ايجاد فرصت‌ها و امكانات مناسب و همچنين تنظيم مجموعه اي از موضوعات و زمينه‌هاي همكاري كه دو طرف خواهان آن هستند از اهداف انعقاد اين تفاهم نامه است.
دکتر محمد علي‌اكبري اظهار كرد: اين تفاهم در راستاي تحقق خواسته هاي متقابل به عنوان چارچوبي براي همكاري در تمامي زمينه هاي علمي و فرهنگي بين دو دانشگاه به امضا رسيده است.
وي تاكيد كرد: بر اساس اين تفاهم نامه دو طرف موظفند براي انجام پژوهش‌هاي علمي، ايجاد كارگاه‌هاي آموزشي و فعاليت‌هاي مشترك علمي پشتيباني مالي لازم را انجام دهند.
رئيس دانشگاه ايلام گفت: رونق بخشي و ايجاد زمينه‌هاي مشاركت در فعاليت‌هاي پژوهشي، تبادل دانشجو در طول دوره تحصيل و يا به منظور تحقيق، تبادل دعوت نامه براي استادان دو دانشگاه به منظور شركت در كنفرانس‌ها و سمينار‌ها، تلاش براي تبادل اطلاعات در همه زمينه‌هاي مورد علاقه دوطرف، مبادله استاد و پژوهشگر به منظور مطالعه و پژوهش و تبادل موضوعات و منابع دانشگاهي به منظور بهره برداري متقابل از ديگر مفاد اين تفاهم نامه است.
دکتر علي‌اكبري افزود: دامپروري و دامپزشكي، مهندسي محيط زيست شامل آب، خاك، بيابان زدايي، گرد و غبار و ساير موارد تاثيرگذار بر اقليم، برگزاري دوره هاي تحصيلي كارشناسي و تحصيلات تكميلي و تهيه برنامه ها و تعيين سرفصل‌هاي درسي مشترك از جمله زمينه هاي همكاري مشترك دو طرف است كه در تفاهم نامه درج شده است.
وي تاكيد كرد: دو طرف بايد به منظور فراهم كردن شرايط و ارائه راهكارهاي عملي براي اجرايي شدن اين تفاهم نامه كميته اي مشترك شامل دو نفر از هر دانشگاه را تعيين كنند و اين كميته نيز بايد در مدت شش ماه از تاريخ امضاي تفاهم نامه نتايج فعاليت هاي خود را اعلام كنند.
وي يادآور شد: مفاد اين تفاهم نامه كه به دو زبان عربي و فارسي تهيه شده است از تاريخ امضاي دو طرف قابليت اجرا دارد و تا چهار سال معتبر است و پس از اين مدت نيز قابل تمديد خواهد بود.

براي نخستين بار دانشگاه در تمام رشته ها در مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا براي سال تحصيلي آينده ( 96 - 95) دانشجوي خارجي پذيرش مي كند.

شايان ذکر است در پايان اين مراسم دکتر علي‌اکبري نماد دانشگاه ايلام را به دکتر ماجد حميد مجيد رئيس دانشگاه التقنيه الوسطي اهدا نمود.