دانشگاه ایلام، میزبان مرحله‌ منطقه‌ای پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

دانشگاه ايلام، ميزبان مرحله‌ منطقه‌اي پنجمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران

دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي بيان داشت: مرحله‌ي منطقه‌اي مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران با حضور تيم‌هايي از 7 استان منطقه مرکزي در دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

وي بابيان اينکه دانشگاه ايلام ميزبان استان‌هاي منطقه مرکزي و جنوب غربي کشور است گفت: مرحله‌ي منطقه‌اي پنجمين دوره‌ي مسابقات مناظره دانشجويان ايران نشان خواجه‌نصيرالدين طوسي در هفته‌ي پاياني مهرماه سال جاري با شرکت 64 تيم در 4 منطقه منتخب شامل تهران، خراسان رضوي، زنجان و ايلام برگزار مي‌شود که دانشگاه ميزبان استان‌هاي لرستان، مرکزي، چهارمحال و بختياري، فارس، همدان و اصفهان است.

شايان ذکر است اين مسابقات را جهاد دانشگاهي به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار مي کند که سه دوره‌ي اول مسابقات در سال‌هاي 91 تا 93 به‌صورت متمرکز و يک مرحله‌اي در تهران برگزار مي‌شد اما از دوره‌هاي چهارم و پنجم در سال گذشته و امسال مسابقات در سه سطح استاني، منطقه‌اي و ملي برگزار مي‌شود.