دکتر محمد علی‌اکبری:باید افتخار رزمندگی دوران دفاع مقدس را از آلودگی‌های سیاسی مصون بداریم

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، به منظور تجليل از فداکاري ها و رشادت‌هاي همکاران ايثارگر دانشگاه ، مراسمي با حضور دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، حجت السلام  هاشمي، معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و ايثارگران عزيز دانشگاه برگزار شد.

رئيس دانشگاه:بايد افتخار رزمندگي دوران دفاع مقدس را از آلودگي‌هاي سياسي مصون بداريم

دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه ضمن اشاره به پايمردي مردم ايران و استان ايلام در دوران هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: بايد افتخار رزمندگي دوران دفاع مقدس را از آلودگي‌هاي سياسي مصون بداريم.چرا که دفاع مقدس عرصه همدلي و يکدلي مردم ايران بود در اين عرصه بود که مرد و زن، پيرو جوان، استاد و دانشجو همه و همه در دفاع از کيان ميهن اسلامي به پا خواستند.

وي با اشاره به وجود ايثارگران در بين اعضاء هيأت علمي و کارمندان دانشگاه ابراز اميدواري کرد که همکاران عزيز با همان روحيه درجهاد علمي کوشا باشند

دکترعلي‌اکبري ضمن نمادين دانستن بزرگداشت آغاز دفاع مقدس و حمله صدام به ايران افزود: حضور آگاهانه مردم و نيرو‌هاي نظامي چنان سرانجامي را رقم زد که ما با افتخار روز آغاز حمله دشمن را جشن مي‌گيريم چرا که توانسته‌ايم دشمن را شکست و پيروزي را رقم بزنيم.

سپس حجت الاسلام هاشمي، معاون فرهنگي نهاد رهبري با اشاره به ارزش و جايگاه والاي ايثارگران بيان کرد: حاصل شدن افتخار ايثارگري بسيار مهم و با ارزش است اما مهم تر از آن حفظ و نگهداري از اين جايگاه است که مطمعناً شما عزيزان بخوبي به اين امر واقف هستيد.

معاون فرهنگي نهاد افزود: شما ايثارگران هميشه بايد از روحيه ايستادگي، مقاومت، ايثار و دشمن شناسي برخوردار باشيد و بتوانيد اين روحيات ارزشمند را به نسل‌هاي پس از خود نيز انتقال دهيد زيرا پايبندي به اين اصول از ويژگي‌هاي بارز شما عزيزان است و با اتکا به همين ويزگي‌ها بود که توانستيد در دوران دفاع مقدس با رشادت‌، فداکاري و فرمانبرداري از امام راحل(ره) در مقابل دشمني که تمام منطقه همراه او بود پيروز و سربلند باشيد.

شايان ذکر است در پايان اين مراسم ضمن تقدير از همکاران محترم، ديدگاه‌ها و پيشنهادات اين عزيزان مطرح شد.