اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

اطلاعيه برگزاري انتخابات شوراي صنفي دانشجويان

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، معاونت دانشجويي دانشگاه در اطلاعيه‌اي شرايط عمومي داوطلبان عضويت در شوراي صنفي دانشجويان را اعلام کرد.

بر اساس اين گزارش انتخابات شوراي صنفي دانشجويان به صورت متمرکز در سطح دانشگاه برگزار مي گردد. بدينوسيله به اطلاع آن دسته از دانشجوياني که تمايل به عضويت در اين شورا را دارند مي رساند که جهت ثبت نام با همراه داشتن يک قطعه عکس رنگي و کارنامه تحصيلي حداکثر تا تاريخ 1395/07/12 به دفتر معاونت دانشجويي مراجعه نمايند.

شرايط عمومي داوطلبان عضويت در شوراي صنفي دانشجويان:

اعتقاد به نظام جمهوري اسلامي ايران و التزام عملي به ولايت مطلقه فقيه و قانون اساسي

رعايت شئون دانشجويي و اخلاقي

رعايت مفاد آيين نامه و شيوه نامه شوراي صنفي دانشجويان.

گذراندن يک نيم سال تحصيلي براي دانشجويان کارشناسي.

نداشتن حکم قطعي محکوميت در کميته انضباطي.

دارا بودن معدل 13 براي دانشجويان کارشناسي، معدل 15 براي دانشجويان کارشناسي ارشد و 17 براي دانشجويان دکتري.

عدم عضويت در شوراي مرکزي تشکل هاي اسلامي داراي مجوز در دانشگاه.

حداقل دو ترم تحصيلي از دوران تحصيل باقي مانده باشد.

دانشجويان گرامي مي توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به آيين نامه و شيوه نامه برگزاري انتخابات شوراي صنفي دانشجويان کشور ابلاغي از سوي وزير محترم علوم و تحقيقات و فناوري در سال 1395 مراجعه نمايند.

ضمنا تاريخ برگزاري انتخابات متعاقبا اعلام خواهد شد.