وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به ایلام می‌آید

وزير علوم، تحقيقات و فناوري به ايلام مي‌آيد

دکتر رضا رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست دانشگاه از سفر دکتر محمد فرهادي، وزير محترم علوم تحقيقات و فناوري در روز شنبه 3 مهرماه سال جاري خبر داد.

دکتر رضازاده برنامه‌هاي سفر وزير علوم را تشريح کرد: در اين سفر وزير محترم علوم ابتدا نشستي با هيأت رئيسه دانشگاه خواهند داشت تا در جريان روند توسعه همه جانبه دانشگاه قرار گيرند، سپس به مناسبت پاسداشت هفته دفاع مقدس همراه با دانشگاهيان استان در گلزار شهداي دانشگاه حضور خواهند يافت.در ادامه با حضور مقام عالي وزارت مراسم  کلنگ زني و آغاز عمليات اجرايي احداث دانشکده علوم پايه با زيربناي 6500 متر مربع و از محل اعتبارات ملي صورت خواهد گرفت.

مشاور رئيس  دانشگاه ضمن اشاره به تکميل ساختمان آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در سال 1390 ،  بهره برداري و افتتاح رسمي آزمايشگاه مرکزي دانشگاه با اعتباري بالغ بر 50 ميليارد ريال  شامل  سکو بندي ، تجهيز و تکميل تأسيسات اين مجموعه در قالب 20 آزمايشگاه  پژوهشي را برنامه ديگر وزير علوم در دانشگاه اعلام نمود.  ايشان همچنين  اظهار داشت که در اين سفر از سه آزمايشگاه تخصصي و پژوهشي نفت و مهندسي شيمي که مراحل تجهيز آن با حمايت وزارت نفت به انجام رسيده است، بهره برداري خواهد شد.

دکتر رضا رضازاده با بيان اينکه اين سفر مصادف با آغاز سال تحصيلي است گفت: مراسم آغاز سال تحصيلي با حضور وزير محترم علوم، مقامات استاني و دانشگاهيان استان ساعت 11 صبح در سالن آيت اله حيدري دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مقام عالي وزارت علوم در اين سفر با استاندار محترم ايلام و امام جمعه محترم  ايلام نيز ديدار و گفتگو خواهند نمود.