دکتر محمد علی‌اکبری: 22 بهمن روز تجمیع سلایق ملت ایران برای تکریم انقلاب /وحدت راه رسیدن به تعالی کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم جشن انقلاب همزمان با نهمين روز از دهه مبارک فجر با همت معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با حضور هيئت رئيسه، معاون نهاد رهبري و خانواده بزرگ دانشگاه ايلام برگزار شد.

دکترمحمدعلي‌اکبري، رئيس دانشگاه ايلام ضمن خيرمقدم به خانواده اعضاء هيأت علمي و کارکنان دانشگاه  بيان داشت: 22 بهمن اتفاق نيفتاد مگر اينکه همه با هم جمع شده و قبول کردند براي اعتلاي کشور دست در دست يکديگر بگذارند.
وي افزود: ملت ايران هر جا همچون 22 بهمن عمل کرده اند در تمامي شرايط حساس و بحراني توفيق و پيروزي قرين و همراه اين ملت و نظام بوده است.
رئيس دانشگاه تاکيد کرد: امسال همانند سال هاي گذشته مردم با حضور گسترده در راهپيمايي 22 بهمن نشان مي دهند که اين انقلاب و نظام متعلق به همه است.
دکترعلي اکبري يادآور شد: اين انقلاب حاصل خون شهدا و نتيجه تلاش ملت ايران در تمامي برهه ها از جمله دفاع مقدس است و همه در به پيروزي رساندن و پاسداشت و حفاظت از آن سهيم هستند.
وي اصافه کرد: همه اقشار با تفکرات سياسي مختلف در اين راهپيمايي شرکت مي کنند تا نشان دهند همواره و در تمامي شرايط از دستاوردهاي نظام اسلامي دفاع مي کنند.
وي با بيان اينکه دهه فجر يک نقطه عطف در تاريخ جمهوري اسلامي ايران است، زيرا مسير حرکت نظام به سمت دينداري و عقلانيت تغيير کرد، گفت: اکنون زمان آن است که در خصوص مسير حرکت آينده کشور برنامه ريزي کنيم.

درابتداي اين جشن حجت الاسلام سيدهاشمي،معاونت فرهنگي نهادباتبريک ايام الله دهه فجروگرامي داشت ياد وخاطره امام (ره)،شهداء ،ايثارگران وپيشگامان نهصت انقلاب اسلامي اظهارکرد:اميدوارم همه ما قدردان رشادت وگذشت هاي همه اين عزيان باشيم زيرا اين انقلاب درسخت ترين شرايط زمان اتفاق افتاد .چنانچه امام عزيزمان ازآن به عنوان معجزه قرن نام بردند.و وجوداين انقلاب اسلامي يک نعمت بزرگي است که قابل انکار براي دوست ودشمن نيست زيرا اين انقلاب با ايثاروفداکاري به وجودآمده وتحقق يافته است.وموجب شده است به همه مردم جهان هويت واستقلال ببخشد.

سيدهاشمي بيان داشت: درانقلاب اسلامي،ماچهار مرحله وگام رابايد طي بکنيم که در گام نخست به لطف خدا،امام راحل هويت نظام اسلامي راباآراي مردم تصويب نمودند.ودرگام هاي بعدي دولت اسلامي ،جامعه اسلامي وسپس تمدن اسلامي قراردارند. که انشاالله به هدف متعالي نظام که رسيدن به تمدن اسلامي است برسيم.