صعود تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه به نیمه نهایی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور

صعود تيم فوتسال دانشجويان دختر دانشگاه به نيمه نهايي سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دانشگاه هاي کشور

خانم فاطمه آزرم سرپرست تيم فوتسال دانشجويان دانشگاه در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي، از صعود تيم دختران دانشگاه به جمع 4 تيم برتر سيزدهمين المپياد ورزشي دانشجويان دانشگاه هاي کشور خبر داد.

آزرم ضمن تقدير از خانم آراسته‌نژاد، مربي تيم، تلاش‌ بازيکنان را قابل تقدير دانست و گفت: در مرحله مقدماتي با 2 پيروزي و يک تساوي راهي مرحله يک هشتم شديم و در اين مرحله با پيروزي پرگل 6 بر 1 مقابل تيم ميزبان دانشگاه فردوسي به نيمه نهايي رسيديم.

وي افزود: خانم عنبري با 7 گل زده بهترين گلزن تيم است و خانم‌ها نوريان، سنابلي، نصيري و آزاده از تيم دانشگاه ايلام نامزد بهترين بازيکن اين دوره از مسابقات هستند.