اطلاعیه اعطای جایزه‌ های تحصیلی

اطلاعيه اعطاي جايزه‌ هاي تحصيلي

اطلاعيه اعطاي جايزه‌ هاي تحصيلي بنياد ملي نخبگان به دانشجويان برتر استان ايلام

قابل توجه دانشجويان و دانشگاه هاي استان

بنياد ملّي نخبگان بر اساس آيين‌نامه «اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر» تسهيلات ويژه‌اي را در قالب چهار جايزه آموزش، پژوهش، فنّاوري و فرهنگ شامل موارد متعددي از قبيل راتبه دانشجويي، اعتبار آموزش‌ ياري، اعتبار پژوهش‌ ياري، اعتبار فن‌ ياري، اعتبار توان‌ مندي آموزشي، اعتبار ارتباطات علمي، اعتبار توان‌ مندي كارآفريني و ... به دانشجويان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ ها و پژوهشگاه‌ هاي كشور اعطا مي كند.

شرايط بهره‌ مندي از جوايز و مهم‌ترين نكات اين جوايز به شرح زير است:

1. دانشجويان دوره‌ هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد، دکتري حرفه‌ اي، دكتري تخصصي هم? رشته‌ها و دوره‌هاي تخصص و فوق‌ تخصص رشته‌ هاي علوم پزشکي كه در سنوات مجاز تحصيل (دانشجويان دوره كارشناسي چهار سال، دانشجويان دوره كارشناسي ارشد دو سال، دانشجويان دوره دكتري حرفه‌اي هفت سال، دانشجويان دوره‌ هاي تخصص و دكتري تخصصي چهار و نيم سال و دانشجويان دوره‌هاي فوق تخصص در رشته‌هاي علوم پزشکي سه سال) در يكي از دانشگاه‌ ها يا مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تحصيل مي كنند مي توانند از اين جوايز بهره‌ مند شوند.

يادآوري

دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي به صورت متمركز از طريق سازمان مرکزي دانشگاه به بنياد ملّي نخبگان معرفي مي شوند و نيازي به نام‌نويسي در اين فرايند ندارند.

2. بررسي پرونده دانشجويان ساير دانشگاه‌ ها منوط به ثبت كامل اطلاعات متقاضي در سامانه اطلاعاتي بنياد (htpp://soraya.bmn.ir) است.

3. شرط لازممتقاضيان براي بهره‌ مندي از اين جوايز بايد داراي دست‌ كم يكي از ويژگي هاي زير و حائز بيشترين امتياز از فعاليت‌ هاي نخبگاني باشند:

الف.كسب مدال طلا، نقره يا برنز در المپيادهاي دانش‌ آموزي ملّي و جهاني

ب. كسب رتبه برتر در آزمون‌ هاي سراسري ورود به دانشگاه‌ هاي كشور (رتبه‌ هاي كشوري زير 1000 ورود به دوره كارشناسي يا دكتري حرفه‌ اي در گروه‌ هاي رياضي و فني، تجربي، علوم انساني، هنر يا زبان‌ هاي خارجي، رتبه‌ هاي زير 50 در مجموعه امتحاني در دوره كارشناسي ارشد)

ج. كسب رتبه اول تا سوم در المپيادهاي ملّي دانشجويي

د. كسب رتبه برتر در آزمون‌ هاي سراسري علوم پزشكي كشور اعم از آزمون‌ هاي جامع، پيش‌ كارورزي، دستياري در رشته‌ هاي پزشكي، دندان‌ پزشكي و داروسازي و دستياري فوق تخصصي پزشكي

ه‍. كسب عنوان دانشجوي ممتاز دانشگاه‌ ها

و. كسب عنوان دانشجوي نمونه كشوري

ز. برگزيده شدن در جشنواره‌هاي علمي، پژوهشي،‌ فنّاورانه مورد تأييد بنياد

ح. برگزيده شدن در مسابقات قرآني مورد تأييد بنياد

ط. فعاليت‌هاي هنري يا ادبي برجسته

ي. برگزيده شدن در مسابقه‌هاي ملي و جهاني مهارت

ك. ثبت اختراع برگزيده براساس آيين‌نامه شناسايي و پشتيباني از اختراع‌هاي برگزيده

4. شرط کافيدانشجويان بايد اولاً حدنصاب لازم را از فعاليت‌ هاي نخبگاني (شامل فعاليت ­هاي فنّاورانه، پژوهشي و آموزشي) به‌دست آورند و ثانياً حائز بيشترين امتياز در بين ساير متقاضيان باشند.

يادآوري:

بررسي داشتن حد نصاب لازم و کسب بيشترين امتياز در بين متقاضيان، بر اساس فعاليت‌هاي نخبگانيِ اعلاميِ متقاضي، توسط سامانه اطلاعاتي بنياد محاسبه و نتيج? آن از طريق سامانه به متقاضي اعلام مي‌شود.

5. مصاديق «فعاليت‌هاي نخبگاني» به شرح زير است:

الف. موفقيت‌ هاي علمي در دانشگاه (آموزشي، پژوهشي، فنّاورانه و ...)

ب. كسب جايزه‌ هاي تحصيلي بنياد

ج. كسب رتبه برتر در آزمون‌ هاي علمي (مانند كنكور، آزمون هاي سراسري علوم پزشكي، المپيادهاي دانشجويي و ...)

د‍. برگزيده شدن در جشنواره‌ هاي علمي، پژوهشي،‌ فنّاورانه مورد تأييد بنياد (مانند جشنواره هاي خوارزمي، رازي، فارابي، رويش، شيخ‌بهايي و ...)

ه‍. برگزيده شدن در جشنواره‌ هاي معتبر ادبي و هنري يا ‌قرآني مورد تأييد بنياد

6. باتوجه به اينكه امتيازهاي دانشجويان به كمك نرم‌ افزار تخصصي محاسبه مي شود لازم است:

* همه اطلاعات به طور كامل در سامانه بارگذاري شود.

* فرصت نهايي براي تكميل پرونده، سي ام تير ماه است و ضروري است دانشجويان اطلاعات خود را به همراه مدارك مثبته حداكثر تا اين تاريخ در سامانه اطلاعاتي بنياد بارگذاري كنند.

يادآوري مهم:

چنانچه در هر مرحله از بررسي مشخص شود متقاضي اطلاعاتي خلاف واقع را بارگذاري كرده است، متقاضي نه فقط از اين جايزه بلكه از تمامي تسهيلات بنياد محروم مي شود و عدم صداقت وي به دستگاه‌هاي ذي ربط اعلام و به لحاظ حقوقي موضوع پيگيري مي شود.

* تحويل اطلاعات،‌ بررسي اطلاعات و اعلام نتايج صرفاً از طريق سامانه اطلاعاتي بنياد و به شكل الكترونيكي صورت مي پذيرد.

دانشجويان فعلي دانشگاه ها تا تاريخ 1395/04/30 و دانشجويان نوورود تا تاريخ 1395/07/20 فرصت دارند اطلاعات خود را در سامانه بارگذاري نمايند.