تمدید مهلت ارسال آثار به سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان تا پایان بهمن/ ارسال 500 اثر، تاکنون

تمديد مهلت ارسال آثار به سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان تا پايان بهمن/ ارسال 500 اثر، تاکنون

مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه  از تمديد مهلت ارسال آثار به سوگواره‌ي ملي اربعين دانشگاهيان خبر داد.

دکتر حميدرضا امامي‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومي، با بيان اينکه تاکنون 500 اثر به سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان ارسال شده است، اظهار کرد: با توجه به استقبال دانشجويان ، اساتيد و درخواست‌هايي مبني بر تمديد مهلت دريافت آثار علاقمندان، با موافقت اعضاي شوراي سياست‌گذاري، مهلت ارسال آثار به اين سوگواره تا پايان بهمن‌ماه تمديد شد.

وي گفت: اين جشنواره در بخش‌هاي فرهنگي- ادبي شامل دلنوشته، خاطره و شعر، در بخش فضاي مجازي شامل طراحي نرم‌افزاهاي کاربردي براي اندرويد و کامپيوتر و در بخش علمي پژوهشي (کليه آثار 4 سال اخير) شامل کتاب، مقاله و پايان نامه و در بخش هنري شامل عکس، نقاشي، نماهنگ، فيلم کوتاه-کليپ، خوشنويسي و پوستر است.

مديرفرهنگي و اجتماعي دانشگاه  تصريح کرد: علاقمندان مي‌توانند آثار خود را به آدرس پستي: ايلام. بلوار پژوهش. دانشگاه ايلام. معاونت فرهنگي و اجتماعي. دبيرخانه اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان. کد پستي 6939177111 ارسال کنند.

پيش از اين آخرين مهلت ارسال آثار به سوگواره، 20 بهمن اعلام شده بود.