افتتاح مرکز تخصصی آپا در دانشگاه ایلام با حضور وزیر ارتباطات

مرکز تخصصي آپا در دانشگاه ايلام با حضور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، اين مرکز با حضور دکتر محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ، دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر نصرالله جهانگرد، معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، محمد تسليمي، معاون مرکز ماهر سازمان فناوري اطلاعات کشور، استاندار ايلام  و جمعي از متخصصان و فعالان فناوري اطلاعات افتتاح شد.

دکتر محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات  در آيين اين افتتاح اظهار داشت: يکي از اهداف راه اندازي آپا در دانشگاه ها تربيت متخصصاني است که توان مقابله با حملات سايبري را دارند و  ابراز اميداواري کرد با راه اندازي اين مرکز امنيت سايبري در استان ايلام ارتقا پيدا کند و متخصصان توانايي مقابله با تهديدهاي حوزه فضاي مجازي و سايبري را داشته باشند.

شايان ذکر است در اين آيين گواهي‌نامه راه‌اندازي مرکز آپا با توجه به ظرفيت‌هاي ايجاد شده در دانشگاه ايلام توسط دکتر محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات  به دکتر محمد علي‎اکبري، رئيس دانشگاه ايلام اهداء شد.