سخنرانی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) دانشگاه در حضور رئیس جمهور

سخنراني دبير انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام(ره) دانشگاه در حضور رئيس جمهور

مهدي فيلي دبير انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام دانشگاه ايلام به نمايندگي از اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان پيرو خط امام(ره) سراسر کشور در ديدار دانشجويان با رئيس جمهور دکتر حسن روحاني به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه تهران پيام اين اتحاديه را قرائت کرد.

متن کامل اين پيام به شرح زير است:

جناب آقاي دکتر روحاني رياست محترم جمهور،سلام عليکم

بسيار خرسندم که به عنوان نماينده اي از اتحاديه انجمن هاي اسلامي پيرو خط امام

اين فرصت فراهم شد که نکاتي را حضورا به خدمتتان عارض شويم.

نماينده اي از جانب رهروان مسير پير جماران که سخنان و طريق حقش همچنان تازه و زنده مينمايد و چراغ راه دانشجويان آرمانخواه مسلمان است.

رياست محترم جمهور

در همين جايگاهي که شما ان شالله سخنراني خواهيد کرد،روزي مردي از تبار نيکان و مصلحان به درستي فرمودند که:

پس از من افرادي خواهند آمد و شما نتيجه ي اعمالشان را خواهيد ديد.

ديديم نتيجه ي اعمالشان را.

در همان دوران خفه کننده، دوران ترس محتسب خورده، دوران اعطاي ستارگان

اما عجيب تر آنست که آنان که با دانشجوي بي پناه چنين کردند سفرهاي استاني مي روند، اما ملجا دانشجويان،ممنوع التصوير و البيان مي شود.

گمنامي و مظلوميت قانون در اين وادي ها دلخراش و هشدار دهنده است.

هم چنان که مي دانيد سرايت اين بي قانوني ها به دانشگاه ها،در قالب فشار هاي سياسي،امنيتي و مميزي هاي خلاف قانون براي نشريات، به روندي عادي مبدل شده است.

روندي که بوسيله ته مانده هاي آن فضاي پاييزي،همچنان فراقانوني برنامه هاي قانوني را لغو مي کند.

و اين جز به دست تدبيرتان چاره نمي شناسد.

که سوال ما نيز اين است که به نظر رييس جمهوري حقوقدان مان،در اين ميانه جايگاه قانون کجاست؟

جناب آقاي دکتر روحاني

وقت تنگ و ضيق است،و ما نميدانيم لاي الامور اليکم اشکو؟

از وضعيت صنفي-آموزشي از جمله احوال خوابگاه هاي دانشجويي و آيين نامه هاي دست و پاگير، يا از مشکلات اقتصادي حين و بعد از دوران دانشجويي؟

که چه بسيارند دانشجويان اميدواري که عطش علم و خدمت دارند و اما پس از فارغ التحصيلي اميد شان به کلي از فضاي اشتغال نا اميد مي شود.

نااميدي هايي که همچنان منتظريم کليد تدبيرتان آن ها را به اميد مبدل سازد.

اما امروز

اما امروز که پاسداشت آزاديخواهي و آرمانخواهي سه آذر اهورايي ماست،

جنبش دانشجويي مسلمان و خاصه اتحاديه انجمن هاي اسلامي پيرو خط امام

هم چنان بر مدار مطالبه گري و آگاهي بخشي خود استوار و ثابت قدم است.

اين جنبش و خيزش تاريخي عظيم

از آن جهت امام خميني را بعنوان راهبر جاويدان خود برگزيده،که تنها او بود که بر خلاف قرائت هاي متحجران از اسلام،معتقد به پيشبرد اهداف اسلامي از طريق مردمسالاري بود.

رياست محبوب و محترم جمهور

جناب آقاي دکتر روحاني

امروز اما ما وارثان انجمن هاي اسلامي براي احياي تشکيلات خود و بازپس گيري نقش و جايگاه بي بديل خود بايد به اصلي ترين رسالت جنبش دانشجويي يعني تربيت نسلي مطالبه گر، حق طلب، عدالت خواه و بيدار بپردازيم و براي اين مهم به «تحکيم وحدت» نه به عنوان يک اسم، که به عنوان يک ماموريت نيازمنديم لذا از همه ي انجمن هاي اسلامي مي خواهيم به دور از حاشيه پردازي هاي خودساخته دست برادري و يکدلي به هم دهند تا نهال تازه جان گرفته ي امروز به درخت تنومند و سترگ فردا تبديل شود.

عده اي اميد جامعه را هدف قرار داده اند و معتقدند که تدبير بي اميد ره به جايي نميبرد

ما به تدبير شما اميد واريم.

والسلام