سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه منصوب شد

سرپرست اداره کل آموزش  دانشگاه منصوب شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم تکريم و معارفه مدير اداره کل آموزش دانشگاه با حضور دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر نعمتي، معاون آموزشي، مديران و کارشناسان معاونت آموزشي در سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.

در اين آيين از خدمات دکتر جعفر مامي‌زاده، مدير پيشين اداره کل آموزش دانشگاه ايلام تقدير بعمل آمد و دکتر محسن توکلي، عضو هيأت علمي دانشکده کشاورزي به عنوان سرپرست اين اداره منصوب شد.

در حکم دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه خطاب به دکتر توکلي آمده است .

جناب آقاي دکتر محسن توکلي

عضو محترم هيأت علمي دانشکده کشاورزي

سلام عليکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين حکم با حفظ مسئوليت­‌هاي آموزشي و پژوهشي به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش» دانشگاه ايلام منصوب مي­‌شويداميد است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مديريت علمي و اخلاق حرفه‌يي و همفکري با همکاران محترم در ارتقاء سطح کيفيت خدمات و شاخص‌هاي اين حوزه کامياب باشيد. همچنين، با توجه به «جهت‌گيري‌ها و اهداف کلّيِِ» ابلاغي، همّت خويش را به منظور تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌گرايي، خلاقيت و کارآفريني بکار گيريد. از درگاه ايزد منّان توفيق روزافزونتان را در انجام وظايف محوله خواستارم.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.