تأکید رئیس دانشگاه: بر نقش‌آفرینی دانشجویان در حماسه‌ی اربعین

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نشست شوراي هماهنگي فعاليت‌هاي فرهنگي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان با محوريت اربعين در دانشگاه ايلام برگزار شد.

رئيس دانشگاه گفت: در نقش‌آفريني دانشگاه‌ها در حماسه‌ي اربعين بايد محوريت با دانشجويان باشد.

دکتر محمد علي‌اکبري با بيان اينکه امروز راهپيمايي اربعين به تجمع بزرگ شيعيان و محبان اهل‌بيت (ع) تبديل ‌شده و حضور نسل جوان دانشگاهي ما در اين کنگره جهاني تأثيرات خاصي بر اين قشرخواهد داشت اظهار داشت: سال گذشته، زائران اربعين از 105 کشور جهان در اين کنگره حضور داشتند که از اين تعداد، زائران 10 کشور، مرز بين‌المللي مهران را براي سفر به عراق و شرکت در کنگره بزرگ اربعين انتخاب کردند.

دبير سوگواره علمي فرهنگي اربعين دانشگاهيان با تأکيد بر اينکه صرف نظر از هرگونه تفکري بايد توجه داشته باشيم که اسم ما، نذر ما و حضور ما همگي اهل‌بيتي (ع) است، اضافه کرد: مسئولان کشوري مي‌دانند که ما در استان از همکاري با هم لذت مي‌بريم و بر همين اساس با وجود تقاضاي ساير دانشگاه‌هاي کشور، ميزباني سوگواره ملي اربعين به دانشگاه ايلام محول شد که در 14 محور فعاليت خواهد کرد و اين محورها شامل دلنوشته، خاطره، شعر، طراحي نرم افزاهاي کاربردي براي اندرويد و کامپيوتر، کتاب، مقاله، پايان‌نامه، عکس، نقاشي، نماهنگ، فيلم کوتاه، کليپ، خوشنويسي و پوستر است تا 20 بهمن ماه دانشگاهيان از سراسر کشور مي‌توانند آثار خود را به دبيرخانه سوگواره ملي اربعين در دانشگاه ايلام ارسال کنند و يادآور شد فرآيند توزيع فراخوان اين سوگواره از مهر ماه آغاز شده و اختتاميه اين سوگواره در اسفندماه سال جاري در دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

دکتر علي‌اکبري با اشاره به اينکه محوريت کارهاي اربعين نبايد اداري باشد، تصريح کرد: در انجام فعاليت‌هاي خدمات‌رساني به زوار اربعين، دانشجويان بايد محور باشند و در اين آزمون بزرگ نقش‌آفريني کنند و حضور جامعه دانشگاهي در مراسم اربعين بايد با فعاليت هر چه بيشتر، پررنگ باشد و همه دانشگاه‌ها حضور داشته و ايفاي نقش کنند.

رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه برگزاري سوگواره شعر کردي عاشورايي «شين» در اين مرکز آموزش عالي در جهت تقويت ادبيات آييني استان، حرکتي در راستاي فعاليت‌هاي اربعين است، اظهار کرد: با توجه به اينکه دانشگاه ايلام به ‌عنوان دبيرخانه دائمي سوگواره ملي اربعين تعيين‌ شده، بايد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان در اين زمينه همکاري لازم را داشته باشند.

سوگواره دانشجويي شعر کردي عاشورايي «شين»  19 آبان با همکاري جهاددانشگاهي استان، حوزه هنري و دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.