آغاز مرحله‌ی منطقه‌ای پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در ایلام

مرحله‌ي منطقه‌اي پنجمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي با حضور تيم‌هايي از 7 استان در دانشگاه ايلام آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مرحله‌ي منطقه‌اي پنجمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويي با حضور تيم‌هايي از استان‌هاي لرستان، مرکزي، چهارمحال بختياري، فارس، همدان، اصفهان و ايلام آغاز به کار کرد.

دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام در اين مراسم بيان داشت: اهميت اين برنامه در اين است که مناظره‌هاي دانشجويي مي‌تواند زمينه و بستر مناسبي را براي گفتمان سالم و عقلاني فراهم کند و به ترويج فرهنگ گفت‌وگو و تبادل‌نظر ميان دانشجويان بينجامد.

وي تأکيد کرد: ايجاد فضاي مناسب براي تضارب آراء و بيان نظرات متقابل مي‌تواند زمينه‌ساز شناسايي افراد نخبه براي حل مشکلات جامعه باشد چون تحمل نظرات مخالف مي‌تواند موجب پيشرفت کشور شود.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام با ابراز خرسندي از ميزباني دانشگاه ايلام از اين مسابقات گفت: با توجه به تأکيدات مقام معظم رهبري بر ايجاد فضاي مناسب براي آزادانديشي و طرح افکار و نقد منطقي و منصفانه‌ي يکديگر، اين مسابقات مي‌تواند الگوي مناسبي براي آزادانه انديشيدن و آزادانه تصميم گرفتن ارائه کند.