دانشگاه ایلام میزبان سوگواره علمی، فرهنگی و هنری اربعین وِیژه دانشگاهیان کشور است

دانشگاه ايلام ميزبان سوگواره علمي، فرهنگي و هنري اربعين وِيژه دانشگاهيان کشور است

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، سوگواره علمي، فرهنگي و هنري اربعين وِيژه دانشگاهيان به ميزباني دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.بخش‌هاي جشنواره شامل فرهنگي – ادبي، فضاي مجازي، علمي – پژوهشي و هنري است.

علاقه‌مندان بخش فرهنگي ادبي سوگواره مي‌توانند دل نوشته، خاطره و شعرهاي خود را با موضوع اربعين به دبيرخانه‌ي سوگواره ارسال کنند.فضاي مجازي اين سوگواره شامل طراحي نرم‌افزارهاي  کاربردي براي اندرويد و کامپيوتر است.

علاقمندان مي‌توانند کتاب، مقاله و پايان‌نامه‌هاي مرتبط با موضوع اربعين 4 سال اخير خود را به بخش علمي – پژوهشي اين سوگواره ارسال کنند.بخش هنري اين سوگواره شامل عکس، نقاشي، نماهنگ، فيلم کوتاه، کليپ، خوشنويسي و پوستر است.

مهلت ارسال آثار 20 بهمن 1395 و اختتاميه‌ي سوگواره در اسفندماه 1395 برگزار خواهد شد.علاقمندان براي کسب اطلاعات بيشتر در خصوص کيفيت و چگونگي ارسال آثار به آدرس arbaeen.ilam.ac.ir مراجعه نمايند.