انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ایلام و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

انعقاد تفاهم‌نامه همکاري بين دانشگاه ايلام و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان

به گزارش خبرنگار روابط عمومي،  تفاهم‌نامه‌اي به منظور انجام همکاري هاي علمي، پژوهشي و فناوري بين اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام با دانشگاه ايلام منعقد شد.

اين تفاهم نامه به منظور توسعه پژوهش هاي کاربردي، رفع مشکلات صنايع و سازمان ها و پاسخگويي به ضرورت هاي جامعه استان به امضاء دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه و آقاي نياکان، مديرکل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان ايلام رسيد.

موضوع اين تفاهم نامه همکاري‌هاي پژوهشي، اجراي پروژه هاي تحقيقاتي مورد نياز اداره کل توسط دانشگاه ايلام، ايجاد بانک هاي اطلاعاتي از محققان و متخصصان فعال دانشگاهي در زمينه اجراي طرح هاي تحقيقاتي و ايجاد شرايط براي فرصت هاي مطالعاتي و پژوهشي اساتيد و دانشجويان در اداره کل ارشاد و برگزاري همايش هاي علمي، تحقيقاتي مشترک است و  استفاده متقابل از کتابخانه بر طبق مقررات و ضوابط، انجام بازديدهاي علمي متقابل، اجراي پايان نامه‌‌هاي تحصيلات تکميلي در زمينه هاي مورد نياز اداره کل، همکاري هاي آموزشي در برگزاري سمينارها و استفاده از کارگاه هاي آموزشي موجود در ارشاد براي استفاده دانشجويان از ديگر مفاد اين تفاهم نامه است.
اين تفاهم نامه در هفت ماده و براي مدت چهار سال منعقد شده و در صورت رضايت طرف مقابل قابل تمديد خواهد بود.