اجرای برنامه ‌های آموزشی درس عملیات کشاورزی دانشجویان کارشناسی دانشکده کشاورزی توسط مدیران ارشد و کارشناسان مجرب سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام

اجراي برنامه ‌هاي آموزشي درس عمليات کشاورزي دانشجويان کارشناسي دانشکده کشاورزي توسط مديران ارشد و کارشناسان مجرب سازمان جهاد کشاورزي استان ايلام

در راستاي همکاري‌ هاي بين دانشگاه و دستگاه ‌هاي اجرايي استان، براي اولين بار اجراي برنامه ‌هاي درس عمليات کشاورزي دانشجويان کارشناسي دانشکده کشاورزي، توسط مديران ارشد و کارشناسان مجرب سازمان جهاد کشاورزي استان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي همکاري‌ هاي بين دانشگاه و دستگاه ‌هاي اجرايي استان، براي اولين بار اجراي برنامه ‌هاي درس عمليات کشاورزي دانشجويان کارشناسي دانشکده کشاورزي، توسط مديران ارشد و کارشناسان مجرب سازمان جهاد کشاورزي استان در اراضي کشاورزي شهرستان شيروان با به ‌کارگيري ادوات و ماشين‌آلات نوين انجام گرفت.

اين برنامه آموزشي با حضور مهندس اقدسي معاون بهبود توليدات گياهي استان، مهندس زراعي رئيس فناوري ‌هاي مکانيزه استان و ساير کارشناسان مجرب جهاد کشاورزي استان در مزرعه يکي از کشاورزان روستاي سيد نظري برگزار گرديد.

شايان ذکر است که درس عمليات کشاورزي طي دو نيمسال تحصيلي پيوسته و در يک فصل زراعي براي 56 نفر از دانشجويان مقطع کارشناسي گروه ‌هاي آموزشي زراعت، گياهپزشکي و علوم دامي ارائه گرديده است و طبق هماهنگي‌ هاي بعمل آمده، تمامي مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزي زيرنظر کارشناسان با تجربه سازمان جهاد کشاورزي استان انجام خواهد گرفت.