معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته اول مهر ماه میهمان دانشگاه ایلام خواهد بود

مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي استان ايلام با حضور دکتر شريعتي نياسر، معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار مي‌ گردد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر رضا رضازاده، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست دانشگاه، با اعلام اين خبر، بيان کرد: در اين سفر دو روزه مديران دفتر گسترش، برنامه‌ ريزي آموزشي و امور دانشگاه ‌هاي غير دولتي، آقاي دکتر شريعتي  را همراهي مي‌ نمايند.

مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، افزود:  در اين سفر دو روزه که به دعوت رئيس دانشگاه ايلام در روزهاي سه‌ شنبه و چهارشنبه، سوم و چهارم مهرماه صورت مي ‌گيرد، ديدار با هيأت رئيسه دانشگاه ايلام، بررسي مسايل و نيازمندي‌ هاي آموزشي دانشگاه، برگزاري جلسه هيأت نظارت و ارزيابي استاني با حضور رؤساي دانشگاه‌ هاي استان و نشست خبري از جمله برنامه ‌هاي اين سفر دو روزه پيش ‌بيني شده است.

دکتر رضازاده، اضافه کرد: همچنين با حضور معاون آموزشي وزارت عتف، جلسه شوراي معاونين منطقه 5 کشور شامل دانشگاه‌هاي استان هاي ايلام، کرمانشاه، کردستان و لرستان برگزار و مسائل آموزشي دانشگاه هاي منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، خاطرنشان کرد: مراسم رسمي آغاز سال تحصيلي دانشگاه‌ هاي استان با حضور برخي از مقامات عالي استان، رؤساي دانشگاه ها و مديران کل دواير دولتي، روز چهارشنبه 4 مهر ماه برگزار خواهد شد.