بخشی از پنجمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی در دانشگاه برگزار شد

بخشي از پنجمين آزمون استخدامي دستگاه‌هاي اجرايي در دانشگاه برگزار شد

بخشي از پنجمين آزمون استخدامي دستگاه هاي اجرايي با حضور 220 داوطلب در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، بخشي از پنجمين آزمون استخدامي متمرکز دستگاه هاي اجرايي کشور صبح جمعه 15 تير، با حضور 2200 دوطلب شامل 1100 دوطلب زن و 1100 داوطلب مرد، در سه حوزه امتحاني دانشکده ادبيات و علوم انساني، دانشکده کشاوري و دانشکده فني و مهندسي برگزار شد.

فرآيند آزمون از ساعت 8 صبح آغاز شد و هر داوطلب به دفترچه سئوالات عمومي حاوي 100 سئوال متناسب با گروه عنوان شغلي در مدت 110 دقيقه پاسخ داد. همچنين داوطلبان به سئوالات دفترچه اختصاصي نيز در مدت 80دقيقه پاسخ داده اند.

ظرفيت پذيرش در پنجمين آزمون استخدامي متمرکز دستگاه هاي اجرايي کشور سال 1397 تعداد 18 هزار و 207 نفر براي 9 دستگاه اجرايي کشور است که عمده اين ظرفيت به وزارت آموزش و پرورش اختصاص دارد.