صعود تیم کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه به قله سیالان

صعود تيم کوهنوردي اساتيد و کارکنان دانشگاه به قله سيالان

تيم کوهنوردي اساتيد و کارکنان دانشگاه موفق به صعود قله 4195 متري سيالان شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، تيم 20 نفره کوهنوردي اساتيد و کارکنان دانشگاه، از تاريخ 24 الي 27 مرداد، موفق به صعود به  قله سيالان با ارتفاع 4195 متر شد.

آقاي فرزاد اميدي سرپرست و مربيگري اين تيم را عهده دار است.

تيم کوهنوردي اساتيد و کارکنان دانشگاه، تاکنون موفق به صعود به قله هاي سبلان، الوند، دماوند، سهند، الم کوه، اشترانکوه و کبير کوه شده است.

شايان ذکر است در چند سال اخير  براي ساماندهي ورزش کارکنان و اعضاي هيأت علمي و تشويق آنان به انجام ورزش، اغلب کميته هاي ورزشي از جمله کميته هاي کوهنوردي، فوتسال، واليبال و  شنا  فعال گرديده و به خوبي در حال انجام فعاليت هستند. که آقاي فرزاد اميدي سرپرست و مربيگري  تيم کوهنوردي را عهده دار است.

قله 4195 متري سيالان، قسمتي از سلسله جبال ناحيه کوهستاني البرز غربي مي باشد که در مرز بين دره ي الموت و دره ي دوهزار واقع شده است. اين قله از جنوب به دره الموت، از شرق به قلل تخت سليمان، از غرب به قله خشچال و از شمال به دره و رودخانه دو هزار متصل مي باشد.

سيالان مرز استان قزوين و مشخصا دره الموت با استان مازندران و شهر تنکابن است.