دانشگاه ایلام رتبه اول منطقه و رتبه 18 کشوری را در بین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در حوزه مدیریت سبز کسب کرد

دانشگاه ايلام رتبه اول منطقه و رتبه 18  کشوري را در بين دانشگاهها و  موسسات آموزش عالي  در حوزه مديريت سبز  کسب کرد

در آخرين رتبه بندي صورت گرفته بين دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور در زمينه مديريت سبز، دانشگاه ايلام واجد رتبه 18 گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر محمد علي اکبري رئيس دانشگاه، با اعلام اين خبر، اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت علوم، به صورت مشترک اجراي مديريت سبزرا در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور رصد مي کنند و دانشگاه ايلام با توجه به طرح ها و برنامه هاي اجرا شده براي تقويت زير ساخت ها، کاهش مصرف انرژي، کاهش مصرف کاغذ در مکاتبات، بهسازي موتورخانه ها، استفاده بهينه از منابع آب، جمع آوري روآن آب ها، تصفيه پساب و بازگشت آن به فضاي سبز، بهسازي باغات و مزارع و درختکاري توانست، جايگاه هيجدهم را در بين دانشگاهها و موسسات آموزش عالي سراسر کشور، کسب نمايد.

رئيس دانشگاه، افزود: تشکيل شوراي مديريت سبز دانشگاه و اختصاص درصدي از مجموع اعتبارات عمراني دانشگاه به اين مهم، بخشي از اقدامات دانشگاه در اين زمينه است.

دکتر علي اکبري، تاکيد کرد: کليه بخش هاي دانشگاه موظف هستند که برنامه هاي خود را ذيل برنامه استراتژيک و نيز مديريت سبز اجرا نمايند.

رئيس دانشگاه، در ادامه ضمن تاکيد برضرورت فرهنگ سازي در زمينه مديريت سبز، بهره وري در مصرف انرژي، کاهش مصرف سوخت هاي فسيلي وکاهش مخاطرات زيست محيطي در آزمايشگاهها و کارگاهها، ابراز اميدواري کرد، که دانشگاه ايلام در سالهاي آتي بتواند در اين زمينه به موفقيت هاي بهتر وبيشتري دست يابد.

رئيس دانشگاه در پايان با تبريک اين موفقيت به اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام و جامعه دانشگاهي استان، تاکيد کرد: کسب اين رتبه ارزشمند حاصل زحمات بخش هاي مختلف دانشگاه بويژه حوزه معاونت پشتيباني، دفتر طرحهاي عمراني و مديريت بودجه و تشکيلات دانشگاه است، که ضمن تشکر ويژه از اين عزيزان،دوام توفيقشان را از درگاه الهي خواستارم.

فايل رتبه: http://www.ilam.ac.ir/file_bank/1396/371396723-رتبه-بندي-سبز.pdf