مهر پربار برای دانشگاه

مهر پربار براي دانشگاه

در 15 روز اخير رويدادها و فعايت هاي متنوعي در دانشگاه انجام گرفت، که به باور صاحب نظران نشانه بالندگي دانشگاه ايلام در سطح استان و کشور است، که در اين زمينه به مواردي به شرح ذيل اشاره مي شود:

1-براي دومين سال پياپي، مقام عالي وزارت علوم؛ در آغازين روزهاي ماه مهر از دانشگاه ايلام بازديد کرد.

2- چهار رويداد ملي شامل: اختتاميه نخستين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور، جلسه ستاد ملي اربعين دانشگاهيان کشور، جلسه قرارگاه ملي راهيان نور دانشجويان کشور و بازديد مقام عالي وزارت علوم در طي روزهاي سوم و چهارم مهرماه به صورت منظم و برنامه ريزي شده در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

3- کنفرانس خبري سرپرست وزارت علوم در دانشگاه برگزار گرديد و سخنان ايشان به صورت گسترده اي در رسانه هاي کشور انعکاس يافت.

4-دانشکده کشاورزي سايت اصلي دانشگاه و آموزشکده فني مهندسي و  کشاورزي دهلران وابسته به دانشگاه ايلام، با حضور سرپرست وزارت علوم  و استاندار ايلام افتتاح گرديد.

5- کلنگ زني بوستان مرکزي بلوط دانشگاه با حضور سرپرست وزارت علوم، جانشين سازمان بسيج مستضعفين و  استاندار ايلام انجام گرفت.

6- مراسم آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه با حضور سرپرست وزارت علوم، استاندار ايلام، مديران کل و روساي ادارات و سازمانهاي استان و جمع زيادي از دانشجويان، اساتيد و کارکنان دانشگاه انجام گرفت.

7- افتتاح آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران از طريق ويدئو کنفرانس به عنوان تجربه اي جديد انجام گرفت.

8-ثبت نام و پذيرش دانشجويان کارشناسي، کارشناسي و دکتري ورودي جديد دانشگاه پايان يافت.

9 - جابجايي دانشکده هاي علوم پايه، ادبيات و علوم انساني و الهيات و معارف اسلامي، انجام گرفت تا فضاي بيشتري در اختيار اين دانشکده ها قرار گيرد و زمينه توسعه فعاليت هاي آموزشي،  پژوهشي و فرهنگي براي دانشجويان فراهم گردد.

10-  جانشين سازمان بسيج مستضعفين با اهداي لوح تقديري از عملکرد رئيس دانشگاه، در زمينه برگزاري اردوهاي راهيان نور تشکر کرد.

11- نشست سرپرست معاونت فرهنگي وزارت علوم با تشکل هاي دانشجويي دانشگاه، در فضايي صميمانه برگزار گرديد.

12- دانشگاه به صورت فعال در نمايشگاه دستاوردهاي مديريت سبز  دانشگاه ها در شهر تهران شرکت کرد و سرپرست وزارت علوم، معاون پشتيباني و منابع انساني وزارت علوم و دکتر نوبخت رئيس سازمان برنامه  و بودجه و سخنگوي دولت از غرفه دانشگاه بازديد کردند.

13- با انتصابات جديد، سهم بانوان در مديريت دانشگاه افزايش يافت.

14- خانم سعيده نوريان دانشجوي دانشگاه، به اردوي تيم ملي فوتسال بانوان کشور دعوت شد.

15- در راستاي توسعه امور پژوهشي و فناوري دانشگاه، آيين نامه  گرنت اعضاي هيأت علمي اصلاح، تصويب و ابلاغ شد و همچنين آيين نامه تشويقي فعاليت هاي پژوهشي و فناوري دانشگاه تصويب و ابلاغ گرديد.