شرکت دانشگاه در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها در حوزه مدیریت سبز

شرکت دانشگاه در دومين نمايشگاه دستاوردهاي اجرايي دانشگاه‌ها در حوزه مديريت سبز

در دومين نمايشگاه دستاوردهاي اجرايي دانشگاه‌ها در حوزه مديريت سبز، دانشگاه ايلام به صورت فعال شرکت کرد و تاکنون غرفه دانشگاه، يکي از پربازديترين غرفه هاي اين نمايشگاه بوده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، دومين نمايشگاه دستاوردهاي اجرايي دانشگاه‌ها، موسسات آموزشي و پژوهشي و پارک‌هاي علم و فناوري در حوزه مديريت سبز در محل سازمان برنامه و بودجه آغاز به کار کرد.

دکتر سيد ضيا هاشمي سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با حضور در سازمان برنامه و بودجه کشور، در آئين گشايش دومين نمايشگاه دستاوردهاي اجرايي دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشي و پژوهشي و پارک‌هاي علم و فناوري در حوزه مديريت سبز شرکت کرد.

همراه با ساير دانشگاه ها، يک غرفه از اين نمايشگاه به دانشگاه ايلام اختصاص يافت که مورد استقبال بازديد کنندگان قرار گرفت  و  از جمله سرپرست وزارت علوم، دکتر نوبخت رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور، معاون پشتيباني و منابع انساني وزارت علوم، رييس و معاون توسعه امور آموزش عالي سازمان برنامه و بودجه و مدير دفتر طرح هاي عمراني وزارت علوم از غرفه دانشگاه بازديد کردند.