اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه

اجراي طرح پايش سلامت دانشجويان ورودي جديد در دانشگاه

براي شناسايي دانشجويان آسيب پذير و در معرض خطر بيماري، طرح پايش سلامت دانشجويان ورودي جديد در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم دکتر سارا آزادي رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، درباره طرح پايش  سلامت دانشجويان ورودي جديد، اظهار داشت: طرح پايش سلامت دانشجويان به منظور پيشگيري از شيوع مشکلات و بيماري هاي جسمي و رواني دانشجويان ورودي جديد، در مرکز مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه در حال اجراست.

خانم دکتر آزادي، افزود: در اين طرح شاخصه هايي چون قد و وزن، قدرت بينايي، معاينه دهان و دندان، فشار خون و معاينه باليني (چشم، گوش، بيني، حلق، گردن، قلب، شکم، اندام ها، اعصاب و روان و پوست) مورد معاينه قرار مي گيرند.

رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه، اضافه کرد: اين طرح شامل دو مرحله ثبت نام اينترنتي و مصاحبه است، که دانشجويان ورودي جديد، ابتدا بايد کارنامه سلامت جسم و روان را که بر روي سايت سازمان دانشجويان وزارت عتف قرار دارد، تکميل نمايند و سپس با پرينت اين کارنامه به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه کرده، تا مصاحبه مربوطه توسط متخصصين امر از آنان بعمل آيد.

خانم دکتر آزادي، تأکيد کرد: با اجراي اين طرح فرصت مناسبي جهت شناسايي و حمايت از دانشجويان آسيب پذير و در معرض خطر بيماري فراهم مي شود.