بیستمین جشنواره مسابقات ورزشی درون دانشگاهی برگزار می گردد.

بيستمين جشنواره مسابقات ورزشي درون دانشگاهي برگزار مي گردد.

بيستمين جشنواره مسابقات ورزشي درون دانشگاهي در دو بخش دختران و پسران برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم دکتر مژگان صالحي پور مدير تربيت بدني دانشگاه، با اعلام اين خبر اظهار داشت: بيستمين جشنواره مسابقات ورزشي درون دانشگاهي در دو بخش پسران (12 رشته) و دختران (11 رشته) در آبان و آذر ماه برگزار مي گردد.

مدير تربيت بدني دانشگاه، افزود: در اين جشنواره دانشجويان پسر در رشته هاي فوتسال، هندبال، واليبال، تکواندو، کشتي، دوميداني، شطرنج، تنيس روي ميز، بدمينتون، پاورليفتينگ، شنا و دو همگاني و  دانشجويان دختر در رشته هاي فوتسال، هندبال، واليبال، دوهمگاني، شطرنج، کاراته، بدمينتون، تنيس روي ميز، تکواندو، شنا و دوميداني به رقابت خواهند پرداخت.

خانم دکتر صالحي پور، اضافه کرد: نفرات برتر جهت اردوهاي آماده سازي مسابقات منطقه پنج ورزش دانشگاههاي کشور دعوت خواهند شد.

لينک فراخوان بيستمين جشنواره مسابقات ورزشي درون دانشگاهي: