معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: فعالیت دانشگاه در سه سطح ملی، استانی و دردون دانشگاهی در اربعین امسال

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: فعاليت دانشگاه در سه سطح ملي، استاني و دردون دانشگاهي در اربعين امسال

در اربعين سال جاري برنامه هاي متعدد و مفصلي در سطح ملي، استاني و درون دانشگاهي از سوي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر محمد رضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، در تشريح اقدامات دانشگاه، اظهار داشت: در اربعين سال جاري برنامه هاي متعدد و مفصلي در سطح ملي، استاني و درون دانشگاهي از سوي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه برگزار گرديد، که بخشي از آن تکميل برنامه هاي سال گذشته بود.

دکتر شيرخاني با اشاره به برگزاري برنامه هاي ملي اربعين در دانشگاه، بيان داشت: همزمان با بازديد سرپرست وقت وزارت علوم و سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت، در اوايل مهرماه و آغازين روزهاي ماه محرم، مراسم اختتاميه نخستين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان، در مورخه 96/7/3 به صورت باشکوهي برگزار گرديد و  از مجموع 780 طرح و اثر  که به اين سوگواره ارسال شد، بر اساس رأي هيأت داوران از 43 اثر بعنوان آثار برگزيده در  يازده بخش، شامل: مقاله نويسي، داستان، شعر، نقاشي، خطاطي، دل نوشته، نماهنگ، خاطره و نرم افراز؛ تقدير بعمل آمد.

همچنين جلسه ستاد ملي اربعين دانشگاهيان، با حضور دکتر ميرزايي سرپرست معاونت فرهنگي  و اجتماعي وزارت علوم و دکتر گودرزي رئيس سازمان بسيج دانشجويي کشور و نمايندگان وزارتخانه ها، سازمان ها و دانشگاه ها ي مربوطه براي افزايش خدمت رساني و تسهيل در اعزام دانشجويان در دانشگاه برگزار گرديد که تصميمات خوبي در اين زمينه اتخاذ شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، درباره فعاليت هاي دانشگاه در سطح استان در اربعين امسال، اظهار کرد: نظر به اينکه رئيس دانشگاه دبير ستاد اربعين دانشگاهيان استان است، نشست اين ستاد در تاريخ 96/8/3 به ميزباني معاونت فرهنگي و اجتماعي در دانشگاه برگزار گرديد که نوع و ميزان خدمات  دانشگاه هاي استان براي خدمت رساني به دانشجويان زائر از سراسر کشور تعيين گرديد. همچنين سومين نشست شوراي هماهنگي فعاليت هاي فرهنگي دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان در 96/8/15  به ميزباني معاونت فرهنگي و اجتماعي در دانشگاه برگزار گرديد.

دکتر شيرخاني، افزود: ششمين سوگواره «شعر کُردي عاشورايي شين» با همکاري دانشگاه ايلام، جهاد دانشگاهي استان، اداره ارشاد اسلامي و حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي استان در تاريخ 96/8/10 در دانشگاه برگزار گرديد و 10 نفر از شاعران استان به ارائه سروده هاي خود به زبان کردي پرداختند، که در سطح استان و دانشگاه مورد استقبال خوبي قرار گرفت.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، اضافه کرد: همانطور که گفته شد، در راستاي اجراي مصوبات ستاد اربعين دانشگاهيان کشور، ايستگاه فرهنگي و صلواتي  شهداي هسته اي دانشگاه و معاونت فرهنگي وزارت علوم، در پايانه مرزي مهران داير گرديد، که توزيع اقلام فرهنگي، راهنمايي زائران، اجراي برنامه هاي فرهنگي و نماز جماعت،  توزيع  نذورات کارکنان، دانشجويان و اعضاي هيأت علمي بصورت مواد خوراکي، جمع آوري زباله هاي مسير زائرين، شارژ موبايل و  هماهنگي براي پارکينگ ماشين هاي همکاران دانشگاهي کشور براي پارک در مزرعه آموزشي دانشگاه در مهران از جمله اقدامات انجام شده دراين موکب بود. همچنين در ايام فعاليت موکب دانشگاه ،دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و هيأت همراه از آن بازديد نمود ند و ضمن تشکر از دست اندرکاران امر، بر فعاليت هر چه بيشتر دانشگاه در اين زمينه تأکيد کرد.

دکتر شيرخاني، درباره اقدامات انجام شده در سطح دانشگاه در ايام اربعين، گفت: در اين ايام مراسم عزاداري توسط هيئت حضرت علي اکبر(ع) برگزار گرديد و  سوگواره عکس اربعين توسط جامعه اسلامي دانشجويان  برگزار شد.  همچنين شب شعر عاشورايي نجوا  از طرف کانون ادبي دانشگاه، در تاريخ 96/8/8 برگزار گرديد و 14نفر از دانشجويان منتخب در زمينه شعر  و دل نوشته، شعر و متن مورد نظر را ارائه کردند و در پايان از نفرات برتر تقدير بعمل آمد.