دبیر کانون ادبی دانشجویی دانشگاه: استقبال خوب دانشجویان از فراخوان شب شعر عاشورایی نجوا

دبير کانون ادبي دانشجويي دانشگاه: استقبال خوب دانشجويان از فراخوان شب شعر عاشورايي نجوا

شب شعر عاشورايي نجوا در دو محور شعر و دل نوشته، شامگاه هفتم آبان برگزار مي گردد.

اشاره:

خانم فاطمه حسام، دانشجوي ورودي 1394 رشته کارشناسي زبان و ادبيات انگليسي مي باشد، که از مهر ماه 1395 دبيري کانون ادبي دانشجويي دانشگاه را بر عهده دارد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم فاطمه حسام دبير کانون ادبي دانشجويي دانشگاه، با اعلام اين خبر اظهار داشت: کانون ادبي دانشجويي دانشگاه در راستاي فعاليت هاي قبلي خود و براي فراهم کردن فضايي براي  مشارکت دانشجويان شاعر و نويسنده در موضوع عاشورا و قيام حضرت ابا عبدالله الحسين عليهم السلام، اقدام به برگزاري شب شعر عاشورايي نجوا نمود، که بعد از تصويب در شوراي فرهنگي دانشگاه، فراخوان آن انجام گرفت.

دبيري کانون ادبي دانشجويي دانشگاه،افزود: فقط دانشجويان دانشگاه مي توانند در اين شب شعر، که در دو محور شعر و دل نوشته برگزار مي گردد؛ با ارسال حداکثر دو اثر شرکت نمايند.

خانم حسام، اضافه کرد:  به علت استقبال خوب دانشجويان، مهلت ارسال آثار تا 5 آبان تمديد گرديد و مراسم در شامگاه هفتم آبان برگزار خواهد شد.

دبيري کانون ادبي دانشجويي دانشگاه، تأکيد کرد: داوري اين مقالات توسط اساتيد برجسته دانشگاه صورت خواهد گرفت و در پايان به سه نفر برگزيده در هر محور جوايزي اهداء خواهد شد.