همایش پیاده روی همگانی در دانشگاه برگزار گردید

همايش پياده روي همگاني در دانشگاه برگزار گرديد

همزمان با هفته تربيت بدني، همايش پياده روي همگاني با حضور گسترده اساتيد، دانشجويان و کارکنان در محوطه دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، همزمان با هفته تربيت بدني، همايش پياده روي همگاني با حضور گسترده اساتيد، دانشجويان و کارکنان صبح امروز، در محوطه دانشگاه برگزار گرديد.

در مراسم پاياني اين همايش که در مزار شهداي گمنام برگزار گرديد، حجت الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه طي سخناني به اهميت ورزش و جايگاه آن در ارتقاء سطح سلامت فکري و روحي کارکنان،اساتيد و دانشجويان اشاره کرد.

در پايان  اين مراسم مراسم به قيد قرعه به 12 نفر از شرکت کنندگان هدايايي اهداء گرديد.