تشریح عملکرد دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه

مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه، تأکيد کرد: مهمترين رسالت دفتر استعدادهاي درخشان پذيرش، حمايت و هدايت دانشجويان استعداد برتر در مقاطع  مختلف تحصيلي مي باشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جواد ميرزايي مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه، درباره تشريح وظايف و عملکرد اين دفتر، اظهار داشت: تربيت سرمايه هاي انساني متعهد و متخصص و فراهم نمودن شکوفايي دانشجويان استعدادهاي درخشان، از جمله راهبردهاي سند چشم انداز 1404 و نقشه جامع علمي 1404 کشور است و با توجه به رسالت دانشگاه ها  و با عنايت به برنامه هاي دانشگاه، مهمترين رسالت دفتر استعدادهاي درخشان پذيرش، حمايت و هدايت دانشجويان استعداد برتر در مقاطع  مختلف تحصيلي مي باشد.

دکتر ميرزايي درباره نحوه شناسايي دانشجويان ممتاز، بيان داشت: بعد از فراخوان و ثبت نام دانشجويان، پرونده آموزشي آنان به استناد آئين ‌نامه‌ ها و دستورالعمل ‌هاي وزارت عتف و شيوه ‌نامه مصوب دانشگاه، بررسي مي شود و بدين ترتيب دانشجويان استعداد درخشان شناسايي مي شوند.

مدير دفتر استعدادهاي درخشان، درباره پذيرش دانشجويان ممتاز در مقاطع  تحصيلي بالاتر از طريق اين دفتر، گفت: در بخش پذيرش دانشجويان ممتاز در مقاطع  تحصيلي بالاتر، هر ساله نسبت به پذيرش دانشجويان استعداد درخشان به صورت بدون آزمون و بر اساس آيين نامه هاي وزارت علوم اقدام مي شود و بر اين اساس در سال تحصيلي 97-96 از بين 120 دانشجويي، که براي پذيرش در مقطع کارشناسي ارشد ثبت نام کرده بودند، بعد از بررسي و ارجاع دانشجويان واجد شرايط به گروه هاي آموزشي و انجام مصاحبه، تعداد 33 نفر به صورت بدون آزمون پذيرش شدند.

دکتر ميرزايي، افزود: در مقطع دکتري نيز تعداد 20 نفر ثبت نام کردند، که در نهايت دو نفر به صورت بدون آزمون پذيرش شدند.