دیدار رئیس دانشگاه و معاون فرهنگی و اجتماعی با اعضای تشکل های دانشجویی

ديدار رئيس دانشگاه و معاون فرهنگي و اجتماعي با اعضاي تشکل هاي دانشجويي

در آستانه روز دانشجو، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به همراه دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، در محل استقرار تشکل هاي دانشجويي حضور يافتند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در آستانه روز دانشجو، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به همراه دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، در محل استقرار تشکل هاي دانشجويي حضور يافتند و در فضايي صميمانه با دانشجويان عضو تشکل ها به صحبت پرداختند.

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، در اين ديدار با تأکيد بر  استقلال و آزادي عمل تشکل هاي دانشجويي، اظهار کرد، که اکثريت برنامه هاي پيشنهادي تشکل ها مورد موافقت صورت گرفته است و از دانشجويان حاضر خواست؛ از تکراري بودن برنامه ها بپرهيزند و به اجراي برنامه هاي جديد و متنوع روي بياورند.

همچنين در اين ديدار دبير و اعضاي تشکلهاي دانشجويي به بيان نظرات، ديدگاهها، پيشنهادات و انتقادات مورد نظر خود پرداختند و رئيس دانشگاه و معاون فرهنگي و اجتماعي نيز، به صورت مستدلل و مبسوط پاسخ هاي لازم را ارائه دادند.