افتتاح دانشکده کشاورزی و آموزشکده فنی مهندسی و کشاورزی دهلران

افتتاح دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران

صبح امروز با حضور دکتر هاشمي سرپرست وزارت علوم و مهندس مرواريد استاندار ايلام، دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران افتتاح گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، صبح امروز با حضور دکتر هاشمي سرپرست وزارت علوم، دکتر ميرزايي سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، سردار فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين، مهندس مرواريد استاندار ايلام، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و روساي دانشگاههاي استان، دانشکده کشاورزي و آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران افتتاح گرديد.

پروژه ساختمان جديد دانشکده کشاورزي پرديس اصلي دانشگاه، با زير بناي 6139  متر مربع، در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمايشگاه، 30 اتاق يک نفره و دو نفره مربوط به اساتيد، 11 اتاق اداري، 1 سالن مطالعه، 1 سايت کامپيوتر و 1سالن آمفي تئاتر  است.

پروژه آموزشکده کشاورزي دهلران، با زيربناي 5700 متر مربع، با اعتبار 8 ميليارد و 100 ميليون تومان (­7 ميليارد و 200 ميليون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 ميليون تومان جهت محوطه سازي)، در سه طبقه شامل: آزمايشگاه، نمازخانه، سالن آمفي تئاتر، 23 کلاس درسي،  18 اتاق براي اساتيد و  کتابخانه است.