تصویب و ابلاغ برنامه استراتژیک دانشگاه ایلام برای سال های 1396 تا 1400

تصويب و ابلاغ برنامه استراتژيک دانشگاه ايلام  براي سال هاي 1396 تا 1400

برنامه استراتژيک دانشگاه ايلام  براي سال هاي 1396 تا 1400 پس از تصويب هيات امنا، توسط دکتر علي اکبري رييس دانشگاه  ابلاغ گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با اشاره به تصويب و ابلاغ برنامه استراتژيک دانشگاه ايلام  براي سال هاي 1396 تا 1400 پس از تصويب هيات امنا، اظهار داشت: برنامه استراتژيک ابلاغي، نقشه راه مديريت  دانشگاه  به منظور  توسعه همه جانبه و متوازن دانشگاه و براي  تحقق دانشگاه توسعه يافته تمام عيار است.

رئيس دانشگاه درباره افق  دانشگاه در سال 1400 گفت:  دانشگاه ايلام در افق 1400 شاخص هاي يک دانشگاه  توسعه يافته را دارا  خواهد بود و از جمله  رسيدن به شاخص استاندارد نسبت دانشجو به هيات علمي  از جمله مواد برنامه استراتژيک دانشگاه در افق 1400 است.

دکتر علي اکبري افزود: افزايش درآمد هاي اختصاصي و تحقق درآمد پايدار  از جمله الزامات برنامه استراتژيک دانشگاه  است.

رئيس دانشگاه درباره نسب اعتبارات پژوهشي در آن مقطع بيان داشت: برابر برنامه استراتژيک دانشگاه در سال 1400 نسبت اعتبارات پژوهشي  به15 درصد خواهد رسيد.

دکتر علي اکبري درباره برنامه دانشگاه در زمينه جذب دانشجوي خارجي بر اساس اين سند گفت:  برابر برنامه استراتژيک  دانشگاه، جذب دانشجو خارجي  و حرکت در مسير بين المللي  شدن با جديت دنبال خواهد شد.

رئيس دانشگاه تأکيد کرد: بر اساس برنامه استراتژيک دانشگاه  با افزايش اعتبارات بخش هاي  آموزش ، پژوهش و مديريت سبز زمينه ماموريت  گرا شدن فعاليت هاي دانشکاه  فراهم مي گردد.