رئیس دانشکده علوم پایه: چاپ 236 مقاله Isi در سالهای 94 و 95 توسط اعضای هیأت علمی دانشکده

رئيس دانشکده علوم پايه:  چاپ  236 مقاله Isi در سالهاي 94 و 95 توسط اعضاي هيأت علمي دانشکده

در سالهاي 94 و 95 مجموعاً 236 مقاله isi  توسط اعضاي هيأت علمي دانشکده علوم پايه چاپ شده، که درمجموعه65  درصد مقالات isi   دانشگاه، مربوط به اين دانشکده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر محمود روشني رئيس دانشکده علوم پايه  در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي درباره وضعيت دانشکده اظهار داشت: دانشکده علوم پايه هم اکنون داراي 13 آزمايشگاه، 31 عضو هيأت علمي و  تعداد 680 دانشجو  در سه مقطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري در 13  رشته – گرايش مي باشد.

دکتر روشني درباره وضعيت پژوهشي دانشکده، بيان داشت: خوشبختانه سطح کار علمي و پژوهشي اساتيد و دانشجويان دانشکده بسيار بالاست، به گونه اي که در سالهاي 94 و 95 مجموعاً 236 مقاله isi  توسط اعضاي هيأت علمي دانشکده چاپ شده است و بين 65  درصد مقالات isi   دانشگاه، مربوط به دانشکده علوم پايه است.

وي اضافه کرد: همچنين  2 عنوان کتب تأليفي و تعداد 4 اختراع  از طرف اساتيد دانشکده ثبت شده است و تعداد ارجاعات مقالات 4 تن از اساتيد بيش از 1000 ارجاع مي باشد.

دکتر روشني درباره وضعيت اساتيد دانشکده، بيان داشت: دانشکده علوم پايه داراي 31 عضو هيأت علمي است،  که از اين تعداد 2 نفراستاد تمام،  10نفردانشيار و 19 نفر استاديار مي باشند و بايد تأکيد کنم که، ارتقاء 2 نفر از اساتيد به رتبه استاد تمامي و 5 نفر به رتبه دانشياري  در سالهاي 94 و  95 بوده است.

رئيس دانشکده علوم پايه در ادامه با اعلام رضايت از وضعيت آموزشي و پژوهشي دانشجويان دانشکده، اظهار کرد: 35 درصد  دانشجويان دانشکده در بخش تحصيلات تکميلي اشتغال به تحصيل دارند، که خوشبختانه  وضعيت آموزشي و پژوهشي آنان در سطح مناسبي قرار دارد.

دکتر روشني اضافه کرد: 4 تن از دانشجويان دکتري دانشکده؛ جزء سرآمدان آموزشي و پژوهشي دانشگاه و عضو بنياد نخبگان استان  مي باشند، 2  تن از دانشجويان دکتري دانشکده در سالهاي 94 و 96 عنوان جوان نمونه استان را کسب کرده ند و يکي از دانشجويان رشته شيمي براي انجام فرصت تحقيقاتي به کشور دانمارک اعزام شده است.

وي اضافه کرد:  تعداد 12 تن از دانشجويان دکتري و فارغ التحصيلان دکتري دانشکده به صورت حق التدريس با دانشگاه همکاري دارند و اکثر دانشجويان دکتري شيمي دانشکده جزء کارکنان و مسئولين پالايشگاه گاز و پتروشيمي استان مي باشند.

رئيس دانشکده علوم پايه درباره وضعيت دانشجويان خارجي دانشکده بيان داشت: تعدادي دانشجوي خارجي در مقطع کارشناسي ارشد در رشته هاي کارشناسي ارشد  شيمي  و رياضي  در دانشکده  مشغول به تحصيل هستند، که وضعيت آموزشي و پژوهشي خوبي دارند.

دکتر روشني اخذ مجوز رشته هاي جديد را از برنامه هاي  آينده دانشکده  عنوان کرد و اظهار داشت: يکي از برنامه هاي دانشکده؛ اخذ مجوز رشته هاي جديد در رشته هاي نانو تکنولوزي و نانو شيمي است، که اميد داريم اين امر با همکاري و مساعدت رياست محترم دانشگاه و معاونت محترم آموزشي تحقق يابد.