برگزاری هفتمین جلسه شورای مدیران اداری و پشتیبانی دانشگاه¬های منطقه پنج کشور

برگزاري هفتمين جلسه شوراي مديران اداري و پشتيباني دانشگاه¬هاي منطقه پنج کشور

هفتمين جلسه شوراي مديران اداري و پشتيباني دانشگاه هاي منطقه پنج کشور به ميزباني دانشگاه آيت اله بروجردي روزچهارشنبه 11مردادماه باحضور مديرکل محترم امور اداري و پشتيباني وزارت عتف ومديران اداري وپشتيباني منظقه5برگزارگرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه  در ابتداي جلسه رييس محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آيت الله بروجردي ضمن خير مقدم وخوش آمدگويي به مهمانان، احاديث و روايات در خصوص اهميت پي­گيري و انجام امور بيان داشتند. سپس آقاي خوراني مدير اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام و دبير شوراي مديران منطقه5، ضمن تشکر از حضور مهندس عبدالحسيني،مديرکل محترم امور اداري و پشتيباني وزارت عتف و هيأت همراه در خصوص دستور کار جلسه توضيحاتي ارائه نمودند.

دبيرمنطقه 5 اظهار داشت: تشکيل ستاد رفاهي کارکنان و توجه به مسائل رفاهي کارکنان دانشگاه ها، رفع ابهام و تأمين بودجه مناسب جهت اجراي قانون ايثارگران و تمهيدات لازم در خصوص تبديل وضعيت نيروهاي قراردادي ازاولويت هاي منطقه مي باشد. وي گفت:اعضاي قراردادي دانشگاه ها از سابقه طولاني برخوردارند و رفع مشکل تبديل وضعيت اين عزيزان علاوه بر ايجاد انگيزه در جهت انجام بهتر امور،باعث مي شودبارمالي پرداخت حقوق اعضاي قراردادي ،ازبودجه جاري دانشگاه هابرداشته مي شود.

در ادامه جلسه آقاي مهندس عبدالحسيني، مديرکل امور اداري و پشتيباني وزارت عتف در سخناني بيان داشتند: دغدغه هاي مطرح شده از قبل در دستور کار قرار دارد و در اين راستا مذاکرات و جلساتي صورت گرفته است. ايشان ابراز داشتند که حوزه معاونت محترم اداري، مالي و منابع انساني در تلاش هستند که اعتبارات مصوب دانشگاه­ها در صورت تحقق توافقات انجام شده به ميزان 1.5 برابر افزايش يابد.

مديرکل محترم امور اداري و پشتيباني وزارت عتف، با تأکيد بر ضرورت خلق منابع درآمدي جديد به مواردي همچون سهم وزارت علوم از اموري مانند ورزش و اوقات فراغت، عوارض مصرف سيگار، نوشابه هاي گازدار و واردات خودرو اشاره داشتند و بيان کردند: بخشهاي مختلف معاونت اداري و مالي در حال تلاش هستند تا بتوانيم بودجه سالانه را از 8 هزار و 500 ميليارد تومان به 17 هزار ميليارد تومان افزايش دهيم.

سپس مديران اداري و پشتيباني دانشگاه ها بابيان مسايل مختلف خواستار پيگيري اين مسايل در وزارت شدند.