پرداخت وام ویژه دکترا در سه ماهه تابستان بدون نیاز به ثبت‌نام جدید

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: با پیشنهاد صندوق رفاه دانشجویان و تایید ریاست کمیسیون دائمی و وزیر علوم، مدت زمان پرداخت وام تحصیلی ویژه دکترا از 9 به 12 ماه افزایش پیدا کرد

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی صندوق رفاه دانشجویان، دکتر ذوالفقار یزدان‌ مهر مشاور وزیر علوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: با پیشنهاد صندوق رفاه دانشجویان و تایید ریاست کمیسیون دائمی و همچنین وزیر علوم، مدت زمان پرداخت وام تحصیلی ویژه دکترا از 9 به 12 ماه افزایش پیدا کرد. بر این اساس این وام در سه ماهه تابستان نیز به دانشجویان متقاضی پرداخت می‌شود.

وی افزود: مبلغ این وام ماهانه 6 میلیون ریال است که به صورت فصلی و هر سه ماه یکبار به دانشجویان متقاضی پرداخت می‌شود.

مشاور وزیر علوم تاکید کرد: در راستای مراعات دانشجویان و تسهیل کردن شرایط، آن دسته از دانشجویانی که برای مرحله بهار سال جاری ثبت نام کرده اند برای دریافت وام تحصیلی ویژه دکتری در فصل تابستان نیازی به مراجعه دانشگاه و ثبت نام ندارند و تا پایان مرداد ماه وام آنان به صورت خودکار پرداخت می‌شود.

دکتر یزدان‌ مهر اضافه کرد: فقط دانشجویانی که در سه ماهه اول امسال موفق به ثبت نام نشده اند می بایست جهت دریافت وام تابستان ثبت نام کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطر نشان کرد: وام ویژه دکتری به مبلغ ماهانه هفتصد هزار تومان با همکاری بانک توسعه تعاون از ابتدای سال عملیاتی و بخش عمده آن نیز پرداخت یا در حال پرداخت است و با رایزنی صندوق رفاه دانشجویان با مدیرعامل بانک در جهت مراعات و کمک به دانشجویان دکتری تسهیلات 6 ماهه اول سال به صورت یکجا و به مبلغ چهار میلیون و دویست هزار تومان پرداخت یا در حال پرداخت است.

دکتر یزدان ‌مهر تصریح کرد: با تدبیر صندوق رفاه دانشجویان جلسات هم اندیشی با حضور نمایندگان دانشجویان دکتری در چند مرحله برگزار و اقدامات قابل انجام جهت تسهیل صورت گرفته است و قرار است این جلسات تداوم داشته باشد تا متناسب با نیاز واقعی دانشجویان تصمیمات مناسب در سایر موارد مناسب با توان و رسالت صندوق بعمل آید.

مشاور وزیر علوم گفت: ثبت نام وام ویژه دکتری از 13 خرداد شروع شده بود و قرار بود تا 15 تیرماه به پایان برسد ولی با توجه به استقبال گسترده دانشجویان متقاضی و تقاضای دانشگاه ها  و بمنظور پوشش حداکثری دانشجویان، تا 25 تیرماه تمدید شد.

دکتر یزدان ‌مهر ادامه داد: تعداد 15 هزار و 500 نفر دانشجو متقاضی برای وام ویژه دکتری در سامانه صندوق ثبت نام کردند که همانطور قول داده بودیم به محض تایید و ارسال لیست دانشجویان توسط معاون دانشجویی دانشگاه در اسرع وقت پرداخت شروع شد و تاکنون مبلغ 18 میلیارد و 500 میلیون تومان به حدود 10 هزار دانشجوی متقاضی توسط صندوق و بانک توسعه تعاون پرداخت شده است.

پرداخت وام ويژه دکترا در سه ماهه تابستان بدون نياز به ثبت‌نام جديد