برگزاری کارگاه ارزیابی و صدور رأی ویژه مدیران و اعضای هسته های گزینش دانشگاههای آموزشی عالی در دانشگاه

برگزاري کارگاه ارزيابي و صدور رأي ويژه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاههاي آموزشي عالي  در دانشگاه

کارگاه ارزيابي و صدور رأي ويژه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاهها و موسسات آموزشي عالي سراسر کشور، براي اولين بار در دانشگاه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، آقاي خليل زارعي مدير هسته گزينش دانشگاه با اعلام اين خبر، اظهار داشت: کارگاه ارزيابي و صدور رأي، ويژه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاهها و موسسات آموزشي عالي سراسر کشور، با حضور آقاي کرمي معاون دبيرخانه هيأت مرکزي گزينش  کارکنان وزارت عتف، روز چهارشنبه 96/6/22 در دانشگاه برگزار مي گردد.

وي افزود: اين کارگاه بنا به درخواست هيأت مرکزي گزينش وزارت عتف و موافقت رياست محترم دانشگاه، براي اولين بار در دانشگاه برگزار مي شود، که تدريس اين دوره توسط دکتر صيادي از اساتيد تواناي هيأت عالي گزينش کشور ارائه مي شود و  فرصت مغتنمي براي ارتقاء سطح دانش مديران و اعضاي هسته هاي گزيش دانشگاهها و موسسات آموزش عالي  فراهم شده است.