افتتاح طرحهای عمرانی و مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه فردا صبح با حضور سرپرست وزارت علوم

افتتاح طرحهاي عمراني و مراسم آغاز سال تحصيلي جديد دانشگاه  فردا صبح با حضور سرپرست وزارت علوم

دکتر سيد ضياء هاشمي، سرپرست وزارت علوم، تحقيقات و فناوري روز سه شنبه براي افتتاح و کلنگ زني چند طرح عمراني  و مراسم آغاز سال تحصيلي جديد، در دانشگاه ايلام حضور مي يابد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، حضور در گلزار شهداي گمنام دانشگاه، ديدار با نماينده ولي فقيه و امام جمعه  و استاندار ايلام، بهره برداري از ساختمان جديد دانشکده کشاورزي و کلنگ زني بوستان مرکزي  بلوط  دانشگاه در زميني به مساحت 5/4 هکتار، از جمله اهداف حضور دکتر هاشمي در دانشگاه ايلام به شمار مي رود.

سرپرست وزارت علوم  همچنين در مراسمي با حضور مسئولان استاني و  رؤساي دانشگاههاي استان، آموزشکده فني مهندسي و کشاورزي دهلران را به صورت ويدئو کنفرانس بهره برداري و در  آيين آغاز سالتحصيلي دانشگاه ايلام شرکت مي کند.

برگزاري جلسه  ستاد مرکزي راهيان نور کشور با حضور مقامات و مسئولان کشوري از جمله سردار علي فضلي از  برنامه‌هاي اين سفر  در دانشگاه ايلام است.

همزمان با سفر دکتر هاشمي به ايلام، جلسه ستاد مرکزي اربعين دانشگاهيان با حضور اعضاي ملي و استاني در دانشگاه ايلام  تشکيل و سياست‌هاي وزارت علوم  براي مشارکت جامعه دانشگاهي در راهپيمايي بزرگ اربعين  تعيين مي‌شود.

برگزاري آيين اختتاميه سوگواري ملي اربعين دانشگاهيان  و تقدير از  آثار  برگزيده  دانشجويان از ديگر برنامه هاي  حضور سرپرست وزارت علوم در جمع استادان و دانشجويان دانشگاه ايلام است.

سرپرست وزارت علوم را در اين سفر دکترحسين ميرزايي، سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي  و جمعي از مديران اين وزارتخانه همراهي مي‌کنند.