دانشگاه ایلام در حوزه اقتصاد مقاومتی ، سازمان برتر استان ایلام معرفی شد

دانشگاه ايلام در حوزه اقتصاد مقاومتي ، سازمان برتر استان ايلام معرفي شد

در جشنواره استاني شهيد رجايي  که با حضور مهندس محمودي سرپرست وزارت نيرو برگزار شد، دانشگاه ايلام به عنوان  يکي از سازمانهاي برتر استان در زمينه شاخص هاي اقتصاد مقاومتي معرفي  گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، جشنواره استاني شهيد رجايي همزمان با هفته دولت با حضور مهندس ستار محمودي، سرپرست وزارت نيرو، مهندس مرواريد استاندار ايلام، مديران کل و رؤساي سازمان هاي استان صبح روز سه شنبه هفتم شهريور، برگزار و از 17 دستگاه اجرايي برتر  استان در شاخص هاي مختلف، تقدير شد.

در اين جشنواره، دانشگاه ايلام به عنوان يک از سازمانهاي برتر استان در زمينه شاخص هاي اقتصاد مقاومتي معرفي گرديد و لوح تقديري از جانب مهندس مرواريد استاندار ايلام به دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه اهداء گرديد.