بازدید هیأت نمایندگی و هماهنگ کننده وزارت علوم کردستان عراق از دانشگاه

بازديد هيأت نمايندگي  و هماهنگ کننده وزارت علوم کردستان عراق از دانشگاه

نماينده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقليم کردستان در راستاي توسعه همکاريهاي علمي و بين المللي دانشگاه ايلام و دانشگاه هاي اقليم کردستان عراق از دانشگاه بازديد کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، خانم دکتر نزاکت حسين، نماينده و هماهنگ کننده وزارت علوم اقليم کردستان عراق در راستاي توسعه همکاري و پي گيري مفاد تفاهم نامه هاي منعقده با تعدادي از دانشگاههاي اقليم کردستان عراق روز دوشنبه ششم شهريور از دانشگاه ايلام بازديد نمود و  با دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ديدار و مذاکره کرد.

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در ديدار با خانم نزاکت حسين  ضمن تاکيد بر پيگيري و اجرايي کردن مفاد تفاهم نامه هاي منعقد  شده، در سه محور برگزاري نمايشگاه پارک علم و فناوري ايران در اقليم کردستان، مشارکت فعال طرف عراقي در برگزاري دومين کنفرانس بين المللي گرد و غبار در دانشگاه ايلام و  لزوم اجراي تحقيقات علمي مشترک توسط اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام و دانشگاههاي اقليم کردستان؛ خواستار همکاري بيشتر شد.