اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در جلسه معارفه و تکريم مدير تحصيلات تکميلي: براي اينکه تحولات مثبت در امور آموزشي دانشگاه، اتفاق بيفتد، لازمه اش وجود کارشناساني کار بَلد، قانون مدار و اخلاق مدار است، که بتوانند از عهده انجام کارها برآمده و مديران مربوطه هم اگر برنامه اي دارند، با اتکاء به آنان، اجراء کنند و براي همين است، که اينجانب هميشه بر توانمندي کارشناسان دانشگاه تأکيد دارم.

دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه در مراسم تجليل از بازنشستگان دانشگاه: از سال 93 تا 96، بودجه هزينه اي دانشگاه دو برابر شده است، اما به علت اينکه پرسنل دانشگاه زياد است و بخش عظيمي از بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق مي شود، هنوز اين بودجه هم تکاپوي نيازهاي دانشگاه نيست.

دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: 1960 دانشجو براي سال تحصيلي جديد، از طريق سازمان سجنش در مقاطع کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري به دانشگاه معرفي شده اند.

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه: آيين نامه جديد پژوهانه اعضاي هيأت علمي به تصويب نهايي رسيد. در آيين نامه جديد، تنها تحويل و ثبت مستندات پژوهشي براي دريافت پژوهانه کفايت نموده و نياز به تحويل هيچگونه مدرک ديگري نمي باشد و تشويقي پژوهانه نيز فقط بعد از صورتجلسه  شوراي پژوهشي دانشگاه قابل پرداخت مي باشد.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: اختتاميه‌ اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان در نيمه اول مهر ماه برگزار مي گردد. از مجموع 900 اثر ارسالي به دبيرخانه در مجموع 780 اثر داوري و 42 اثر برگزيده شدند.

دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه: در راستاي ارائه خدمات رفاهي و تسهيل در روند ثبت نام اداره خوابگاهها، سامانه اتوماسيون خوابگاه هاي دانشجويي راه اندازي شد.

دکتر محمود روشني رئيس دانشکده علوم پايه: در سالهاي 94 و 95، مجموعاً 236 مقاله isi، توسط اعضاي هيأت علمي دانشکده چاپ شده است.

خانم دکتر پيزادنياسرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه: 475 دانشجوي  کارشناسي ارشد و دکتري، در 46 رشته - گرايش کارشناسي ارشد و 8 رشته دکتري تخصصي، در دانشگاه ثبت نام کردند.

پروژه آموزشکده کشاورزي دهلران، با زيربناي 5700 متر مربع، با اعتبار 8 ميليارد و 100 ميليون تومان (­7 ميليارد و 200 ميليون جهت احداث ساختمان آموزشکده و 900 ميليون تومان جهت محوطه سازي)، در سه طبقه شامل: آزمايشگاه، نمازخانه، سالن آمفي تئاتر، 23 کلاس درسي،  18 اتاق براي اساتيد و  کتابخانه تکميل شده و آماده افتتاح است.

پروژه ساختمان جديد دانشکده کشاورزي پرديس اصلي دانشگاه، با زير بناي 6139  متر مربع، در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمايشگاه، 30 اتاق يک نفره و دو نفره مربوط به اساتيد، 11 اتاق اداري، 1 سالن مطالعه، 1 سايت کامپيوتر و 1سالن آمفي تئاتر در دست احداث است، آماده افتتاح است.