مزایده اراضی زراعی مزرعه آموزشی مهران

((شرايط مزايده))

دانشگاه ايلام در نظر دارد 75هکتار از اراضي زراعي خود را واقع در مزرعه آموزشي مهران به صورت قرارداد اجاره به افراد واجد شرايط واگذار نمايد . داوطلبان شرکت در مزايده ضمن بازديد از زمينهاي فوق با آگاهي کامل نسبت به رعايت موارد زير توجه و اقدام نمايند .

1-پيشنهاد دهندگان مي بايست مبلغ 100/000/000ريال(يکصد ميليون ريال) وجه نقد را به شماره حساب 1917076215 بنام سپرده دانشگاه ايلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ايلام واريز و فيش آنرا همراه اسناد تحويل نمايند.

2 -متقاضي بايستي فرم تکميل شده شرکت در مزايده ( قيمت پيشنهادي)و مدارك مربوط به بند (1 )را در پاکت در بسته قرار داده و تحويل دبيرخانه مرکزي دانشگاه واقع در ايلام بلوار پژوهش سازمان مرکزي نموده و رسيد دريافت نمايند.

3-اسناد تکميل شده در ساعات اداري ودر مهلت تعيين شده از متقاضيان دريافت و به پيشنهاد بعد از مهلت تعيين شده هيچگونه ترتيب اثري داده نخواهد شد.

4 -پاکت پيشنهادها توسط کميسيون مزايده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام مي گردد.

5 -دانشگاه در رد يا قبول هريک از پيشنهادها يا کليه آنها مجاز خواهد بود.

6 -چنانچه نفر اول از اجاره اراضي خودداري نمايد مبلغ تضمين به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام مي گردد.

7 -متقاضيان به مدت يک هفته از تاريخ1396/06/26 لغايت 1396/07/01 همه روزه از ساعت 8 صبح لغايت 14 بعدازظهر مي تواننداز زمين هاي مذکور بازديد بعمل آورند.

8 -چنانچه قيمت اجاره اراضي پيشنهادي شرکت کنندگان به قيمت پايه نرسد مزايده حضوري به عمل خواهد آمد.

9 -هزينه کارشناسي و روزنامه به عهده برنده مزايده مي باشد.

اداره اموال دانشگاه ايلام