ثبت نام دانشجویان ورود جدید کارشناسی دانشگاه

ثبت نام دانشجويان ورود جديد کارشناسي دانشگاه

ثبت نام 1480 دانشجوي وردي جديد دانشگاه، در روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه  28 الي 30 شهريور انجام مي گيرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر توکلي مديرکل آموزشي دانشگاه، درباره ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي، اظهار داشت: سازمان سنجش تعداد 1480 نفر در مقاطع کارداني و کارشناسي را، براي سال تحصيلي 97-96 به دانشگاه معرفي کرده، که همزمان با ساير دانشگاههاي کشور، ثبت نام اين عزيزان در روزهاي يک شنبه 26 شهريور الي پنج شنبه 30 شهريور انجام مي گردد.

دکتر توکلي، افزود: ثبت نام دانشجويان ورودي جديد؛ به دو صورت حضوري و غير حضوري انجام مي گيرد، که در مرحله اول پذيرفته شدگان از طريق اينترنت نسبت به ثبت نام اقدام مي نمايند و در مرحله بعد، به صورت حضوري در روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه 28 الي 30 شهريور، با حضور در در سايت اصلي دانشگاه و آموزشکده کشاورزي دهلران؛ نسبت به ثبت نام حضوري اقدام مي نمايند.

مديرکل آموزشي دانشگاه، اضافه کرد: فرآيند ثبت نام به صورت متمرکز در سه مرحله آموزشي، رفاه و فرهنگي در محل کتابخانه قلم چي انجام مي گيرد و در پايان ثبت نام، دانشجويان عزيز نسبت به انتخاب واحد اقدام و از  روز شنبه 1/7/96 در کلاسهاي درسي حضور پيدا خواهند کرد.